ХОДОЧАШЋЕ У МАНАСТИРЕ ГРЧКЕ 09. МАЈ
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

ХОДОЧАШЋЕ У МАНАСТИРЕ ГРЧКЕ

 

ТЕРМИН ПУТОВАЊА: 09.мај - 13. мај 2019.

ПРОГРАМ ПУТОВАЊА

1. дан – 09.05.2019. четвртак – Београд – Солун
Полазак аутобуса у 18.00 сати са паркинга испред Храма Светих апостола Вартоломеја и Варнаве у Раковици. Ноћна вожња кроз Србију и Македонију са краћим успутним задржавањем ради одмора.

2. дан – 10.05.2019. петак – Солун
У јутарњим сатима долазак у Солун. Посета храму Светог Великомученика Димитрија, заштитника града. Целивање моштију Светог Димитрија, Свете мученице Анисије и других светиња које се чувају у храму. Шетња по граду са водичем. Обилазак града, храмова и манастира: храм Пресвете Богородице, манастир Свете Теодоре, храм Свете Софије, катакомбе Светог Јована Крститеља, Аристотелов трг, Српско војничко гробље Зејтинлик... Слободно време у Солуну. Полазак за Паралију у поподневним сатима. Смештај у хотел. Вечера. Ноћење.

3. дан – 11.05.2019. субота – Метеори – Олимп
Доручак. Полазак за Метеоре. У кланцу Темби, посета пећинској цркви Свете Петке. Наставак пута. Посета радионици икона у Калабаки. Затим обилазак манастира: Свети Стефан, Русану (Света Варвара), Велики метеор (Светог Преображења). Разгледање и целивање манастирских светиња, икона и моштију. Наставак пута према Олимпској регији и Литохору. Посета манастиру Светог Дионисија Олимпског. Долазак у хотел у Паралији у вечерњим сатима. Ноћење.

4. дан – 12.05.2019. недеља – Солун
Доручак ланч пакет. Полазак за Солун. Јутарње богослужење и Литургија у храму Светог Великомученика Димитрија у Солуну. Слободно време у Солуну до 13 часова. Наставак пута за манастир Светог Јована Богослова у Суротију, место где се налази гроб Светог Пајсија Светогорца и мошти Светог Арсенија Кападокијског. Наставак пута за Београд.

5. дан – 13.05.2019. понедељак – Београд
Долазак у Београд у раним јутарњим сатима.

ЦЕНА АРАНЖМАНА: 99 € по особи

УСЛОВИ ПЛАЋАЊА: На 3 месечне рате (март, април, мај 2019. г.) у динарској противвредности по продајном курсу Комерцијалне банке на дан уплате.

AРАНЖМАН УКЉУЧУЈЕ: превоз аутобусом туристичке класе (аудио, видео опрема, клима-грејање), хотелски смештај на бази 2 п/п (доручак – вечера), организацију пута.

АРАНЖМАН НЕ УКЉУЧУЈЕ: карте за манастире на Метеорима (3€ по манастиру, обилази се 3 манастира). путно здравствено осигурање ( обавезна фотокопија пасоша и број мобилног телефона), индивидуалне трошкове, боравишну таксу – плаћа се на рецепцији хотела 1,5 еур по соби по ноћи.

Опис хотела у Паралији - Хотел 3 * налази се у мирном делу Паралије. Свака соба има ТВЦ, терасу, клима уређај, ТВ, телефон. Хотел има ресторан, кафе бар. Доручак је “шведски сто ”-самопослуживање, а вечера класичан мени.

Солун главни град префектуре Солун. Град је најзначајнија лука Балкана и други по величини град у Грчкој, после Атине. Оснивач Солуна је краљ Касандар 316.год. п.н.е. Верује се да је град добио име по Тесалоники, супрузи Касандра и полусестри Александра Великог. Град је познат као велика лука и сајамски центар. У граду се одржава и највеће бијенале грчке дијаспоре.
Паралија познато грчко летовалиште, удаљено од Солуна 65 км и 6 км од градића Катерини, налази се у подножју митског Олимпа на обали Егејског мора. Типично туристичко место са обиљем ресторана, таверни, посластичарница, супермаркета, бутика, златара, дискотека и продавница крзна. Дуга пешчана плажа и кристално чисто море су одлике овог омиљеног летовалишта.

НАПОМЕНЕ
Путници су, у обавези су да се о условима уласка у земље ЕУ, упознају са визним режимом земље у коју путују и кроз које путују (као и информације о потребним новчаним средствима за боравак, здравствено осигурање, потврда о смештају...) информишу на сајту делегације ЕУ у Србији www.europa.rs или у конзулату земље у коју путују. Организатор путовања не сноси одговорност у случају да пограничне власти онемогуће путнику улаз на територију ЕУ.

Аранжман је рађен на бази минимум 45 путника. Туристичка агенција организатор, одн. посредник не сноси одговорност за евентуалне другачије усмене информације о програму. У случају промена на монетарном тржишту или тржишту роба и услуга или недовољног броја пријављених путника, организатор путовања задржава право корекције цена, измене програма или отказа путовања најкасније 5 дана пре почетка путовања.Агенција задржава право измене у програму путовања / редослед појединих садржаја у програму услед објективних околности.
Агенција поседује полису осигурања од инсолвентности ДДОР, бр. 300060458

Програм бр.1 од 20.02.2019.год            Уз овај програм важе Општи услови путовања агенције Монтесол травел

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.