AMSTERDAM / ZEMLJE BENELUKSA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

AMSTERDAM :: ZEMLJE BENELUKSA

NIRNBERG – BRISEL - GENT - BRIŽ - A M S T E R D A M - VOLENDAM-ŠEVENINGEN - DEN HAAG – ROTERDAM – LUKSEMBURG – STRAZBUR – MINHEN

Belgija, Holandija i Luksemburg, živopisne, bogate i uređene zemlje, imaju dugu i burnu zajedničku istoriju tokom koje su njihove narode - isti gospodari kao i isti važni događaji - zbližili i povezali a zatim u 19. veku, razdvojili u tri države. Sve tri, u velikoj privrednoj ekspanziji u prvoj polovini 20. veka, međusobno svestrano sarađujući, stvorile su Beneluks (1948); kreiranjem ove ekonomske unije uspele su da - prve u svetu - ostvare veliku ideju o slobodnom kretanju ljudi, dobara i usluga. Bila je to preteča Evropske unije u čijem su osnivanju (1957.), zajedno sa Francuskom, Nemačkom i Italijom, aktivno učestvovale. Danas su sve tri u samom vrhu liste evropskih zemalja sa navišim standardom i kvalitetom života. Prelepi gradovi, koji će se obići tokom ovog putovanja kao i spomenici i umetnička dela koja će biti viđena, dokaz su izuzetno vednih ostvarenja mnogih preduzimljivih vladara, moreplovaca, graditelja, umetnika, bankara i zanatlija svetskog glasa, rođenih na ovom tlu.

 

TERMIN PUTOVANJA U PRIPREMI !                                                                                                                                                                                      

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan    BEOGRAD- NIRNBERG
Polazak iz Beograda u 19.00h ( tačno mesto polaska biće poznato 2 dana pred put ). Noćno putovanje preko Mađarske i Austrije sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora.

2. dan   NIRNBERG
Dolazak u Nirnberg u prepodnevnim satima. Razgledanje centra grada: crkva Sv. Lorenca, ’Lepa fontana’ (Schoner Brunnen), stari mostovi preko reke Pegnic, Zamak, Direrova kuća.... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

3. dan   NIRNBERG-BRISEL
Doručak. Put nas dalje vodi do Brisela preko nekadašnje prestonice zapadne Nemačke – romantičnog grada Bona. Tročasovna pauza u centru grada – razgledanje istorijskog jezgra: Bonska katedrala, Gradska većnica, Betovenova kuća. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i nastavak puta prema Briselu. Dolazak u Brisel u večernjim satima. U zavisnosti od prolaznog vremena, šetnja centrom grada uz pratnju vodiča: Grand markt, Gradska većnica, Stara kraljevska palata, čuvena statua ’Mališan Piško’. Noćenje.

4. dan   BRISEL- GENT-BRIŽ-AMSTERDAM
Doručak Napuštanje hotela i panoramski obilazak Brisela: Evropske institucije, Kraljevska palata, Atomijum. Nastavak putovanja prema bajkovitom gradiću Gent. Razgledanje grada uz pratnju vodiča: obala Graslei, Katedrala Sv. Bavona, Gradska većnica, Gradska tvrđava. Pauza za ručak i kraće slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja. Dolazak u Briž, svetsku prestonicu ćokolade i jedan od najlepših gradova zapadne Evrope. Razgledanje: gradski trgovi, crkve i kanali. Fakultativna panoramska vožnja brodićem po kanalima Briža. Slobodbo vreme, potom nastavak putovanja prema Amsterdamu. Dolazak u Amsterdam u večernjim časovima i smeštaj u hotel. Individualno: večernja šetnja i upoznavanje centra grada. Noćenje.

5. dan   AMSTERDAM
Doručak. Prepodnevno panoramsko razgledanje grada na brojnim kanalima, sa velikim brojem mostova, tradicionalnom arhitekturom, trgovima, kraljevskom palatom i parkovima, a zatim šetnja ulicama i trgovima: trg Dam, Westernkerk, Berza, kuća Ane Frank, trgovi Leids i Rembrandt, cvetna pijaca, „Crveni kanali“.... Slobodno popodne za individualne obilaske ili fakultativno-vožnja brodićem po amsterdamskim kanalima. Noćenje.

6. dan   AMSTERDAM - VELIKA HOLANDSKA TURA 
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno: Velika holandska tura – romantično selo Zaanse Schans sa tradicionalnim holandskim vetrenjačama i fabrikama za proizvodnju klompi i sireva. Sledi poseta ribarskom gradiću Volendam na obali Markmeer jezera. Nastavak putovanja prema kraljevskom gradu Den Hagu, sa kraćim zaustavljanjem u letovalištu Ševeningen. Razgledanje centra grada uz pratnju vodiča, kraća pauza, a potom vožnja do najveće evropske luke – Roterdama. Panoramsko razgledanje grada i slobodno vreme. Povratak u Amsterdam u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

7. dan   AMSTERDAM – LUKSEMBURG –STRAZBUR
Doručak. Napuštanje hotela i putovanje prema Luksemburgu. Po dolasku, razgledanje i upoznavanje sa glavnim gradskim znamenitostima, slobodno vreme. Potom nastavak putovanja prema Strazburu. Smeštaj u hotel, kraći predah i odlazak u šetnju do centra grada. Povratak u hotel. Noćenje.

8. dan   STRAZBUR –MINHEN – BEOGRAD
Doručak. Polazak prema Minhenu – prestonici Bavarske. Obilazak centra grada uz pratnju vodiča: Trg „Marienplatz‟, Nova i Stara gradska većnica, Bogorodičina crkva, Petrova crkva, slobodno vreme. Fakultativna poseta čuvenoj pivnici Hofbrau Haus. Uveče, polazak prema Beogradu. Noćna vožnja preko Austrije i Mađarske.

9. dan  BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

 

 

Doplata za 1/1 sobu 195 €, Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe - 35€

PROMO CENA važi do popune određenog kapaciteta soba.

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

- prevoz turističkim autobusom (klima,video,audio oprema)
- smeštaj u hotelima na bazi noćenje/doručak u 1/2 sobama: Nirnbergu 3* (1 noćenje), Brisel 3* (1 noćenje), Amsterdamu 2* (3 noćenja), Strazbur 3* (1 noćenje)
- razgledanja prema programu
- stručan vodič na turi
- organizacija i troškovi putovanja

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
- troškove obaveznog zdravstvenog osiguranja po uslovima Uniqa osiguranja.
(potrebna fotokopija pasoša)
- fakultativne izlete i ulaznice i druge nepomenute usluge

Fakultativni izleti i ulaznice:Vožnja kanalima Briža 15 €/deca 10€; Vožnja kanalima u Amsterdamu 15 €/deca 10 €, Celodnevni fakultativni izlet „Velika holandsta tura“ 40 €/deca 25 €;
Ulaznice za muzeje:Rijks 15 €, Van Gog 15 €, Madam Tiso 21 € , kuća Ane FRANK 8,50 €, Atomium Brisel 9 €, ulaznica za Keukenhof (park lala) 16,5 € .Cene su podložne promeni.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta i to: gotovinski, odmah naplativim čekom ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za plaćanje na rate , prilikom rezervacije 30%, do polaska još 20%, a ostatak na rate. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta. Plaćanje se može izvršiti i putem administrativne zabrane na rate.Kreditinim karticama Komercijalne banke na 3-6 mesečnih rata bez kamate.
Plaćanje se po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

OPIS HOTELA

NIRNBERG – Leonardo Hotel Nürnberg 3+***, nalazi se u neposrednoj blizini prekrasnog Starog grada, Glavne železnčke stanice Nuremberg i Nunbergškog sajma, u neposrednoj blizini je i pešačka zona centra grada.Hotel nudi prvoklasne usluge u ugodnoj atmosferi 102 renovirane sobe, moderno opremljene sobe sa besplatnim bežičnim pristupom internetu, 32 "HD TV s ravnim ekranom, telefonom, 0,5 l boce Apolinar vode, Spa kozmetičkih proizvoda u kupatilu i druge pogodnosti.Doručak se služi na bazi švedskog stola.
BRISEL- Hotel FLORIS 3*** - Nalazi se na odličnoj lokaciji, u centru Brisela, na samo par koraka od Lemonier metro stanice. Sve sobe imaju kupatilo, TV, internet. Hotel poseduje restoran, bar, sale za sastanke i bankete. U modernom prostoru za doručak služi se kontinentalni doručak na bazi švedskog stola sa toplim dodacima kao što su jaja i slanina.Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu.
AMSTERDAM – Hotel A&O 2** iz lanca holandsko-engleske kompanije specijalizovane za hostele I hotele u Holandiji. Hotel je sagradjen u maju 2015.g. Smešten na idealnoj lokaciji neposredno uz Heineken Music Hall.Hotel u svom sastavu nudi dvo i trokrevetne sobe opremljene lcd-televizorima,grejanjem i klimatizacijom, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.Udaljenost od centra grada je nepunih 9 km sa odličnim vezom, metro linijom- BULLEWIJK, stanica ispred hotela odakle se do centra grada stiže za 13 minuta ili tramvajskm linijom koja je u neposrednoj blizini hotela. Doručak se služi na bazi “švedskog stola”, a hotel osim restorana u svom sastavu ima bar, prostor sa bilijarima I sportskim unutrašnjim rekvizitima. Besplatan Wi-fi dostupan i u sobamaiI u zajedničkim prostorima hotela.
STRAZBUR- HOTEL CERISE STRASBOURG 3*** iz lanca hotela: Cerise Hotels & Residences , nalazi se u kvartu Meinau, odakle se za 10 minuta tramvajem stiže do centra grada. Hotel raspolaže sa 137 savremeneo opremljenih soba/studia. Smeštaj je u dvo i trokrevetnim sobama-studijima, sa TWC, kuhinjom sa mikrotalosnom pećnicom I TV-om, besplatan bežični internet. Doručak je kontinetalni (slatko-slani doručak)
NAPOMENA: Opis hotela dat ilustrativno, Montesol travel zadrzava pravo promene hotela iste ili više kategorije.

OPIS DESTINACIJA
Nirnberg je ekonomski i kulturni centar, na severu Nemačke pokrajine Bavarske. Drugi je grad po veličini i značaju u Bavarskoj, posle Minhena. Poznat je po burnoj prošlosti tokom II Svetskog rata, a datira još iz srednjeg veka (Nirnberški zamak)
Amsterdam Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u XVII veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture..
Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderan urban evropski grad.
Brisel – je sedište Evropske Unije i napredna kosmopolitska metropola. Zgrade u centru su fascinantna mešavina arhitektonskih stilova, i ovde ima veliki broj muzeja interesantnog sadržaja. Od 14. veka zidine grada su kompaktni centar starog grada sa prelepim velikim trgom u samom srcu. Ovo je mesto gde se mogu upoznati pravi simboli grada i uživati u njima, kao i u najboljim barovima i restoranima.
Strazbur je grad u istočnoj Francuskoj. Predstavlja trgovinski, industrijski, transportni, kulturni i turistički centar istočne Francuske. Reč Strazbur je nemačkog porekla i znači "grad na raskršću". Grad je pun prelepih mostova. U njemu se nalaze i tri Univerziteta.
Luksemburg je jedino Veliko vojvodstvo na svetu, ali i jedna od najmanjih država u Evropi.
Minhen je glavni grad Nemačke pokrajune Bavarske. Još od srednjeg veka Minhen je trgovački i kulturni centar te regije. Zahvaljujući svom geografskom položaju danas pretstavlja važnu raskrsnicu kopnenih i vazdušnih puteva.

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. 

Aranžman je rađen autobusm na bazi minimum 45 putnika.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

Program putovanja

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.