BUDIMPEŠTA - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost

BUDIMPEŠTA

 

Autobuski aranžman - 2 noćenja

Spajanjem tri grada Budima, Obude i Pešte 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas prava turistička poslastica za mnoge turiste koji je posećuju. Lepoti Budimpešte, pre svega, doprinosi 11 mostova koji spajaju dva dela grada – Budim i Peštu, Kraljevska palata na uzvišenju na samoj obali Dunava, zgrada Parlamenta koja je jedna od najvećih u svetu, Trg Heroja, prelepi široki bulevari Andraši i Rakoci... Ne može se sa sigurnošću reći da li je Budimpešta lepša danju ili noću ali svakako sa razlogom nosi epitet „Kraljica Dunava". I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda oko 23:30h sa parkinga ispred SC “ Milan Gale Muškatirović” na Dorćolu (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 01:00h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan, BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta... Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan, BUDIMPEŠTA – TRŽNI CENTAR CAMPONA (fakultativno) - KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno) - ODLAZAK U ČARDU (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativne izlete - tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Nakon krstarenja (fakultativno) odlazak u čardu (mađarski nacionalni restoran) na večeru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA (fakultativno) – BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA 

HOTEL

CENA ARANŽMANA

PROMO CENA

14.02 - 17.02.2024. BB BUDAPEST CITY 3* 139 EUR 119 EUR
07.03 - 10.03.2024.  BENCZUR 3*  145 EUR  125 EUR 
11.04 - 14.04.2024. BB BUDAPEST CITY 3* 149 EUR 129 EUR
30.04 - 03.05.2024. BB BUDAPEST CITY 3* 159 EUR 139 EUR

 

Cena aranžmana obuhvata:
*prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
*smeštaj u hotelu 3* ili 4* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje)
*panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča
*usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
*troškove ogranizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
* međ.zdravstveno putno osiguranje po uslovima osiguravajuće kompanije
* fakultativni izlete
* individualne troškove

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 pax za realizaciju)
*KRSTARENJE DUNAVOM 20 evra / 15 evra (deca do 12 godina)
*ČARDA (večera sa folklorno zabavnim programom) 40 evra / 35 evra (deca do 12 godina)
*IZLET U SENTANDREJU 15 evra / 10 evra (deca do 12 godina)
*TRŽNI CENTAR CAMPONA 5 evra - ulaznica za Tropikarijum 4500 forinti (oko 12,50 evra odrasli), 3500 forinti (oko 10 evra deca do 18 godina) – ulaznice su individualne i plaćaju se na licu mesta. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

NAPOMENA
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Ostatak se uplaćuje najkasnije 15 dana pre puta. ODLOŽENO PLAĆANJE: 30% se uplaćuje prilikom rezervacije, a za ostatak se deponuju čekovi na 3 rate. Čekovi za odloženo plaćanje se dostavljaju 15 dana pre polaska na put.
Doplata za 1/1 sobu 80 evra (isključivo na upit);
Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 evra (isključivo na upit);
Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana;
Dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana;
Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

OPIS HOTELA
Hotel B&B BUDAPEST CITY 3* - ovaj novootvoreni hotel se nalazi u širem centru grada, u blizini Petefi mosta i obale Dunava, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon... Sobe su 1/2. Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. https://www.hotel-bb.com/en/hotel/budapest-city
Hotel BENCZUR 3* Hotel se nalazi u širem centru grada, u blizini Trga Heroja, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon… Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. https://www.hotelbenczur.hu/
Hotel ATLANTIC 3* Hotel se nalazi u širem centru grada, u blizini Blaha Lujza trga, na liniji gradskog prevoza, na oko 2,5 km od pešačke zone – čuvene Vaci ulice. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon… Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.
Hotel MILLENNIUM 3* Nalazi se sa Peštanske strane, na liniji gradskog prevoza – metroa M3. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 sa TWC, TV, mini bar, telefonom…
Opis hotela dat je ilustrativno. https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/budapest/hotel_millennium/hotel_millennium/

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja
zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom.
Montesol travel poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav
osiguranja ADO, broj polise 470000057631.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUDIMPEŠTA ARANŽMAN 2 NOĆENJA

BUDIMPEŠTA 2 NOĆI

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost