TREBINJE :: Dubrovnik, Mostar
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

TREBINJE :: Dubrovnik, Mostar

 

TERMIN PUTOVANJA: 19. april - 22. april 2019.

Za Trebinje se kaže da je grad sunca, vina i platina. Nalazi se na samom jugu Hercegovine, u najjužnijem delu Republike Srpske.
Smešteno je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja u dolini reke ponornice Trebišnjice, koja protiče kroz grad. Od mora je udaljeno око 27 km putem do Dubrovnika  ili око 38 km putem do Herceg Novog. Trebinje podseća na mediteranske gradove i pleni svojom lepotom.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan (petak) BEOGRAD
Polazak sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” – Dorćol, u 21.00 h. Putovanje preko Čačka, Užica prema Bosni I Hercegovini sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan (subota) VIŠEGRAD-TJENTIŠTE- DUBROVNIK
Putovanje preko Višegrada, Tjentišta, Čemernog do Trebinja. Dolazak u Trebinje u jutarnjim satima. Pauza za odmor i kafu. Slobodno vreme do smeštaja u hotel ili fakultativno: odlazak za Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik i razgledanje grada : Stradun, Onofrijeva fontana, Orlandov stub, Katedrala sv. Vlaha, gradska vjećnica i Knežev dvor, Poseta Pravoslavne crkve sa muzejom ikona. Po razgledanju grada slobodno vreme u Dubrovniku za šetnju ili fakultativno: vožnju brodićem - uživanju u panorami Dubrovnika s mora. Polazak iz Dubrovnika prema dogovoru. Odlazak prem Trebinju. Obilazak Hercegovačke Gračanice uz priču vodiča o gradu. Pogled na grad sa najlepšeg vidikovca. Polazak u razgledanje grada Trebinja: Stari grad Kastel, Sahat kula, Osman pašina džamija, Korzo sa Trgom Slobode i Trgom pesnika (gde se nalazi veliki broj Dučićevih poklona gradu, stoletni platani, spomenici Dučiću i Njegošu, katedrala iz 1884.),kao i srkva Sv.Preobraženja. Smeštaj grupe u hotel. Slobodno vreme za šetnju. Noćenje.

3. dan (nedelja) TREBINJE-Manastir Tvrdoš -MOSTAR
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme do planiranog polaska za manastir Tvrdoš (5km udaljen od grada), posvećenog Uspenju Presvete Bogorodice, zadužbina kralja Milutina s’kraja 13 veka. U ovom manastiru je zamonašen Sv.Vasilije Ostroški. U okviru manastira je i podrum vina gde se može degustirati (fakultativno) kvalitetno Tvrdoško vino. Nakon Tvrdoša polazak ka Mostaru. Nekada malo naselje sa dve kule oko drvenog mosta, danas je Mostar deo UNESCO-ve kulturne baštine i najbolji primer viševekovnog preplitanja zapadne i istočne kulture. Grad je dobio ime po mostu, tj. po čuvarima mosta, mostarima. Kada ga je 1566. godine sagradio, dvorski graditelj Sultana Sulejmana nije ni slutio da će njegovo delo postati najreprezentativniji spomenik I svedok velikih stradanja na ovom prostoru.
Po dolasku, sledi obilazak starog grada. Sve građevine u starom gradu su zadržale autentičan izgled, pa se duh orijenta oseća na svakom koraku. Koski Mehmed-pašina džamija iz 1617. godine je jedina u kojoj je sačuvana prvobitna boja i dekoracija zidova. Arhitektonsko bogatstvo ovog grada predstavljaju građevine iz perioda Austro-ugarske vladavine. Raznovrsnost kultura daje ovom gradu posebnu draž. Uprkos mnogim iskušenjima u njegovoj burnoj istoriji, ovaj grad teži da održi saživot svih naroda koji u njemu žive. Sa muslimanskim, katoličkim, pravoslavnim i jevrejskim verskim objektima, Mostar je danas jedini istinski multietnički grad na ovom području. Nakon obilaska slobodno vreme da samostalno još jednom obiđete grad. U dogovoreno vreme polazak ka Beogradu.

4.dan ( ponedeljak) BEOGRAD
Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:  59 €  po osobi

Aranžman uključuje :
- prevoz autobusom/minibusom turističke klase (CD,DVD,klima)na navedenoj releciji
- smeštaj u hotelu 3* u Trebinju na bazi 1 noćenja sa doručkom u 1/2,1/3 sobama;
- lokalni vodič Mostar
- vodič na turi
- troskovi organizacije putovanja

Aranžman ne uključuje :
-međunarodno putno osiguranje
-izlet do Dubrovnika 10 eur ( minimum 25 osoba )
-fakultativno večera u nacionalnom restoranu 15eur ( minimum 20 osoba)
-fakultativno vožnja brodićem u Dubrovniku 10 eur ( minimum 10 osoba )
-individualne troškove

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili na rate najkasnije do 25.juna 2019.g. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). Kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje se može izvršiti na 3 rate bez kamate.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

OPIS HOTELA:
Hotel VIV 3* nalazi se u blizini starog grada Trebinja. Sobe su 1/2 i 1/2+1 ležajem sa TWC, restoran. Doručak slatko-slani na bazi samoposluživanja. www.hotelviv-trebinje.com  

Opis hotela dat ilustrativno. Tačan naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pre puta.

NAPOMENE
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti. Minimum za realizaciju aranžmana je 60 putnika.
Agencija poseduje polisu osiguranja DDOR-a na 300 000 eur, broj polise 300060458.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Montesol travel.      Program br. 1 od 20.02.2019. god.

                                                             PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u              

                            

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.