PEČUJ - SPA vikend
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

PEČUJ :: MOHAČ - BALATON - VESPREM - SEKEŠFEHERVAR

 

FAKULTATIVNO: SPA IZLET U BANJU HARKANJ

TERMIN PUTOVANJA: u pripremi

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN : petak, 03.april 2020.g. BEOGRAD – MOHAČ - PEČUJ
Polazak autobusa iz Beograda u 06.30h. sa parkinga ispred SC „Gale Muškatirović“ na Dorćolu. Vožnja preko Novog Sada i Sombora prema Mađarskoj sa usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Kratak predah u Mohaču, gradiću na Dunavu u čijoj okolini se nalazi mesto jedne od najvažnijih istorijskih bitaka Mađara i Turaka – Mohačke bitke iz 1526. godina. Dolazak u Pečuj – evropsku prestonicu kulture za 2010. godinu, razgledanje centra grada: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi – Kasim pašina džamija, muzej Žolnaji (individualno, ulaznica oko 5 evra) i Katedrala. Smeštaj u hotel. U kasnim popodnevnim časovima fakultativno polazak za oblast Vilanj, razgledanje i fakultativa poseta vinskom podrumu sa degustacijom vina. Povratak u Pečuj. Noćenje.

2. DAN : subota, 04. april 2020.g. PEČUJ – Fakultativno HARKANJ BANJA
Doručak. Slobodno vreme u Pečuju ili fakultativan odlazak u Harkanj banju. SPA DAN. Banja od 1823.godine radi kao poznato lekovito kupalište. Ovde izvire sumporna lekovita voda, koja obiluje mineralima, pogodna za lečenje bolesti. Harkanjska lekovita voda, jedinstvena u Evropi, izbija na površinu iz dubine od 50 – 70m, sa prosečnom temperaturom od 62 °C. Slobodno vreme u banji za kupanje. Povratak u Pečuj. Noćenje.

3. DAN : nedelja, 05.april 2020.g. BALATON – VESPREM – SEKEŠFEHERVAR
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak za Tihanj, etno – selo koje se nalazi na poluostrvu jezera Balaton. Obilazak barokne crkve i manastira iz XVIII veka. Nastavak putovanja za Vesprem, grad koji pleni svojom baroknom arhitekturom. Obilazak centra grada u pratnji vodiča. Nastavak putovanja za Sekešfehervar, jedan od najstarijih gradova Mađarske i nekadašnju drevnu prestonicu mađarskih kraljeva. Poznat je pod imenom Stolni Beograd. Razgledanje u pratnji vodiča. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u kasnim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:  

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Smeštaj u hotelu Palatinus Center City 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet - „švedski sto“) u 1/2 i 1/2 + 1 sobama u Pečuju
• Korišćenje saune u hotelu Palatinus Center City
• Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji ( klima, audio-video oprema)
• Obilaske prema programu
• Vođstvo puta i troškove organizacije puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja
• ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti ( minimum 25 putnika za realizaciju izleta)
• Fakultativan odlazak u Harkanj banju 5 € + ulaznica za banju oko 10 €
• Obilazak oblasti Vilanj 5 € + degustacija vina u jednom od vinskih podruma 5 €

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili na rate, poslednja rata najkasnije do 25. jula  2020.g. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane,  gotovinski ili platnim  karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). Kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje se može izvršiti na 3  rate bez kamate.

POPUSTI:
• Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) se umanjuje za 1.200,00 din.
• Doplata za 1/1 sobu 4.150,00 din (jednokrevetna soba na upit)
• Dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana)

OPIS HOTELA
Hotel PALATINUS CENTER CITY *** (hotel-palatinus.utazzitthon.hu)
Smešten u starom gradskom jezgru Pečuja, u glavnoj trgovačkoj ulici, ovaj hotel sa 3 zvezdice nudi welness centar i besplatan bežični internet.Većina soba u hotelu Palatinus City Center sadrži klima-uređaj, mini-bar, električno kuvalo i TV sa kablovskim kanalima. Ponuda hotela obuhvata i antialergenske sobe. U welness centru Relax Studio na raspolaganju su vam sauna, parno kupatilo i masaže.

OPIS DESTINACIJE
U jugozapadnom delu Mađarske u Baranjskoj županiji, u podnožju planine Meček, smešten je jedan od najvećih i najlepših gradova Mađarske – Pečuj. Od prvih praistorijskih tragova pa do moderne istorije, Pečuj je bio meta mnogih naroda koji su u njemu živeli, radili i gradili. Upravo zahvaljujući toj činjenici, Pečuj je izrastao u grad različitih kultura, grad koji odiše posebnim duhom i šarmom – utoliko su znamenitosti Pečuja koje možete obići zanimljivije.
Smatra se da je prvobitni naziv Pečuja bio Sophiane, da bi se tokom srednjeg veka pojavljivao pod imenom Pet bazilika, a naziv Pečuj prvi put se pojavjuje u knjigama iz XIII veka. Sve nacije koje su ovde obitavale dale su lični pečat ovom nesvakidašnjem gradu. Od Kelta, preko Rimljana, Slovena, Avara, Mađara, Turaka, Hrvata, Srba, Pečuj je postao svojevrsni muzej na otvorenom.

NAPOMENE
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Minimum za realizaciju aranžmana je 48 putnika.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti.
Agencija poseduje polisu osiguranja od insolventnosti  i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO na 350 000 eur , broj polise 470000040755.

Licenca OTP 75/2020 kategorija A 35

Program br.1.1 od 31.01.2020.god.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.