PRAG - SRETENJE - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

PRAG

 

 

DAN DRŽAVNOSTI - SRETENJE 

 

 

TERMIN PUTOVANJA: 14 - 19. FEBRUAR 2023.GOD.                             Autobusom - 3 noćenja 

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN       BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda u 18:00 h,sa parkinga ispred SC „Gale Muškatirović“ na Dorćolu. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, graničnog prelaza Horgoša sa usputnim zadržavanjem radi odmora.

2.DAN       PRAG
Dolazak u Prag u jutarnjim časovima. Prepodnevno informativno razgledanje centra grada: Vaclavski trg, Starogradski trg, astronomski sat Orloj. Pauza za osveženje. Nastavak obilaska Jevrejska četvrt, Karlov most, romantična četvrt Mala Strana. Smeštaj u hotel oko 14.00 h. Slobodno vreme za odmor. Fakultativno- odlazak do centra grada tramvajem ili metroom na jednočasovno krstarnje Vltavom sa noćnom panoramom Praga. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN       PRAG – TEREZIN, DREZDEN (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme ili u 08. 15 h fakultativni izlet za nemački grad Drezden ''Firencu na Labi'. Usput kraći panoramski obilazak Terezina, mesto gde je služio kaznu Gavrilo Princip i gde je umro 28.aprila 1918.godine. u zatvoru stare tvrdjave koju je gradila Marija Terezija. Po dolasku u Drezden- razgledanje centra grada uz pratnju vodiča i slobodno vreme – mogućnost za posetu Muzeju starih majstora ili Kraljevskoj riznici, Muzeju Maisen porcelana. Šoping u poznatoj Prager Strasse. Predveče povratak u Prag. Noćenje.

4.DAN       PRAG – KARLOVE VARY (fakultativno)
Doručak. Poludnevni izlet za Karlove Vary. Karlove Vari je svetski poznato banjsko lečilište na severozapadu Češke, udaljen je od glavnog grada Praga 130 km. Karlove Vari su jedna od najpoznatijih banja u celom svetu. Veliki deo današnje slave grad duguje izuzetno lepo očuvanoj arhitekturi, uokvirenoj očuvanom prirodom na okolnim brdima. Poseta Ruskoj pravoslavnoj crkvi Sv. Apostola Petra I Pavla.Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju ili ručak u nekoj od lokalnih krčmi sa bogatom ponudom tradicionalnih specijaliteta. U popodnevnim satima, povratak u Prag.Slobodno vreme u centru Praga. Noćenje.

5.DAN       PRAG - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Razgledanje praškog dvorca ’’Hradčany’’ sa katedralom Sv. Vita. Slobodno vreme u centru grada. Polazak za Beograd u popodnevnim časovima. Nastavak putovanja preko Mađarske sa kraćim pauzama radi odmora po potrebi.

6.DAN       BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

PROMO CENA

14 - 19. februar 2023.

DAN DRŽAVNOSTI - SRETENJE

SIGURAN POLAZAK !

COMFORT HOTEL PRAGUE CITY

EAST 3* superior 

139 €

125 €

PROMO CENA važi za određen kapacitet mesta.

Doplata za 1/1 sobu 50 € (na upit). Dete do 12 god. uz dve punoplative osobe ima popust 10 €, a do 6 god. popust 40%.

Organizovani transfer iz ZRENJANINA - doplata 20 € i ŠAPCA – doplata 30 € (minimum 4 putnika).

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
* Prevoz autobusom turističke klase (klima/video) na navedenoj relaciji,
* Smeštaj u Pragu u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja /doručak (švedski sto), u širem centru grada. Treći krevet je dodatni – najčešće manjih dimenzija (na upit).
* Gradsku turističku taksu
* Razgledanje Praga, uz pratnju stručnog vodiča na srpskom jeziku.
* Usluge vodiča - pratioca grupe na putovanju, troškove ogranizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
* Fakultativne troškove i ulaznice za muzeje
* Međunarodno putno zdravstveno osiguranje po uslovima osiguravajuće kuće

CENA FAKULTATIVE
* Celodnevni izlet za Drezden 30 €,
* Izlet za Karlove Vari 25 €
* Vožnja brodom u trajanju od 1 sata, karta za prevoz tramvajem ili metroom, vodič ... 15 €
* Deca do 12 godina imaju popust 50% na fakultativne izlete.

Cene fakultative su na bazi minimuma od 30 prijavljenih putnika. 
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta i to: gotovinski, odmah naplativim čekom ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za plaćanje na rate: prilikom rezervacije 30%,  a ostatak na 3 mesečne rate nakon polaska. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta. Plaćanje se može izvršiti i putem administrativne zabrane na rate ili kreditinim karticama NLB Komercijalne banke na 3 mesečne rate bez kamate.

OPIS HOTELA
Comfort Hotel Prague City East - 3* superior ( ex Fortuna city) 
Hotel je u potpunosti renoviran, po mnogim karakteristikama odgovara hotelu više kategorije. Objekat poseduje restoran, lobi bar, fitness centar, igraonicu, parking (naplaćuje se na recepciji), Wi–Fi.
Sobe su komforne, 1/2 i 1/3 sa kupatilom (TWC), TV,telefon, AC, mini bar, sef, usluga na bazi 3 noćenja / doručak. Doručak u restoranu je na bazi samoposluživanja. Neposredno ispred hotela nalazi se tramvajska stanica i stiže se za 15 min do centra grada, a metro stanica je na oko 400m i stiže se za desetak min do centra. Link hotela  https://www.comforthotelpraguecityeast.com/en/rooms/

OPIS DESTINACIJA
Prag – je jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privlačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Grad sagrađen pokraj reke Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Glavna atrakcija je istorijski deo grada-centar. Postoji novi i stari deo grada, Staré Mesto i Nové Mesto. Stari deo je lavirint aleja, kaldrmisanih ulica i prolaza koji vode ka Old Town skveru, Staromestské Námestí, Josefov Ghetto, i stari jevrejski kvart. Novi deo grada kontrast je starom po svojoj modernoj arhitekturi.
Drezden – je četvrta po veličini urbana regija u Nemačkoj. Drezden pripada široj populacionoj regiji koja se naziva Saksonski trougao. Jedan je od najzelenijih gradova Evrope. Zbog svog izuzetnog kulturno - istorijskog značaja poznat je pod imenom „Firenca na Elbi“. Grad ima naročito mnogo spomenika iz doba baroka: Operu Zemper ( nazvanu po arhitekti), Palata Cvinger, Bogorodina protestantska crkva, Dvorska rimokatolička crkva, Državni muzej Drezden.
Karlove Vari je svetski poznato banjsko lečilište na severozapadu Češke, udaljen je od glavnog grada Praga 130 km . Karlove Vari su jedna od najpoznatijih banja u celom svetu. Veliki deo današnje slave grad duguje izuzetno lepo očuvanoj arhitekturi, uokvirenoj očuvanom prirodom na okolnim brdima.
Nosi ime po osnivaču, Karlu IV, koji je osnovao grad oko 1370. godine.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman je rađen na bazi minimuma 50 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom.Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000054006. Cenovnik br.2   Program br. 78/22 od 02.12.2022.god.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.