ISTANBUL - DOČEK, 3 noći
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

ISTANBUL - Doček Nove godine

 

 

"Grad gradova" - na dva kontinenta, spoj Evrope i Azije na Bosforskom moreuzu sa navažnijim i najlepšim građevinama: Đenovljanska kula Galata Unkapani mostom povezana sa desnom obalom Zlatnog roga. Rimski Aquadukt i Justinijanova Cisterna, sa Aja Sofijom i hipodromom pričaju nam o najdugovečnijoj Imperiji, grčkog jezika, rimskog prava i hrišćanske religije. Pripovedanje se nastavlja i posle 29. maja 1453. Sultanat postaje Imperija, savršeno državno uređenje koje izgrađuje Kanuni sultan Sulejman, dostižući možda ideal Platonove države, stvoriće Veliku silu, koja je trajala sve do 1918.godine. Grad gradova i danas sa Vaseljenskom patrijaršijom čini centar pravoslavnog hrišćanstva. Kao obavezni i kao osnovni deo aranžmana uključili smo u program obilazak najvažnijih građevina koje su nam ostavili vizantijski carevi.

TERMIN: 29. decembar - 03. januar 2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan SUBOTA 29.12.2018.
Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta u 14.00 časova (tačno vreme i mesto proveriti 2 dana pred put). Vožnja u pravcu Niša I Dimitrovgrada, preko Bugarske i Turske sa kraćim pauzama po potrebi. Noćna vožnja.

2.dan NEDELJA 30.12.2018.
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog lokalnog vodiča / Starog jezgra Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu…Prelazak preko Bosforskog mosta u Malu Aziju, poseta brdu Čamlidža, jednom od najlepših izletišta i vidikovca Istanbula. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan PONEDELJAK 31.12.2018.
Doručak. Fakultativno – razgledanje OSMANLIJSKİH spomenika sa vodičem i uključenim ulaznicama - Aja Sofija, Topkapi palata, Nemačka fontana, Plava džamija. Slobodno vreme za šoping i druge individualne aktivnosti. Uveče individualno doček nove godine. Srećna nova godina ! Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan UTORAK 01.01.2019.
Doručak. Fakultativno obilazak Vaseljenske patrijaršije, a potom odlazak na krstarenje Bosforom uz razgledanje grada: Zlatni rog – najlepši deo Istanbula, kula Galata, vojna akademija, Bosforski most, Rumeli i Anadolu hisar, Bilerbei palata, princezino ostrvo... Po završetku razgledanja slobodno vreme. Uveče fakultativni odlazak u orijentalni restoran na večeru uz muzički program. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan SREDA 02.01.2019.
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativan obilazak Dolmabahče palate – poslednja razidencija Osmanlijskih Sultana, sagrađena u stilu apsolutističkih imperatorskih palata, koja je po bogatstvu nadvisila i svoj uzor, Versaj. Polazak za Srbiju u posle podnevnim časovima. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora.... Noćna vožnja.

6.dan ČETVRTAK 03.01.2019.
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA: 149 € po osobi
PROMO CENA: 119 €

Doplata za polazak iz Užica, Čačka, Kragujevca 20 eur po osobi (minimum 4 putnika).
Doplata za transfer iz Novog Sada 17 eur.

Cena aranžmana uključuje:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase/ visokopodni sa audio-dvd opremom i klimom
- 3 noćenja sa doručkom(“švedski sto”) u hotelu Gold sa 3* po lokalnoj kategorizaciji u 1/2 sobama 
- razgledanje Istanbula u pratnji lokalnog vodiča
- usluge stručnog vodiča tokom puta
- troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- međ. zdravstveno osiguranje - prema opštim uslovima UNIQA osiguranja
- individualne troškove
- fakultativne izlete
- Doplata za 1/1 sobu 60 € (na upit)

NAČIN PLAĆANJA: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate i to: gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem administrativne zabrane.
Odloženo plaćanje: prilikom rezervacije 30%, ostatak u 3 mesečne rate. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane.)
Za plaćanje putem administrativne zabrane 39 eur prilikom rezervacije ostatak u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.03.2019.god.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 osoba), nisu obavezi deo programa, već se putnici opredeljuju po sopstvenom izboru.
* Poseta Aja Sofiji sa ulaznicom i lokalnim vodičem - 20 €;
* Razgledanje osmanlijskih spomenika - u trajanju od oko 4,5 h sa stručnim vodičem i ulaznicom za Topkapi palatu -25 €; Krstarenje Bosforom u trajanju od oko 1,5 h sa stručnim vodičem - 20 €;
* Tursko veče: večera, orijentalni ples, folklor, kozaci, internacionalni zabavni program i pesme na 9 jezika, 2 pića po izboru - 30 €
* Dolmabahče palata u trajanju od oko 2 h sa stručnim vodičem 25 €
NAPOMENA : raspored izleta se može promeniti zbog radnog vremena lokaliteta

OPIS HOTELA

Hotel 3* - Hotel Gold se nalazi na odličnoj lokaciji, na oko 800 metara od Kapali čaršije. Objekat poseduje recepciju, bar, restoran. Sve sobe su klimatizovane i imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu.Recepcija radi non-stop. Sulejmanova džamija se nalazi na 900 metara od hotela Gold, a Egipatski bazar na 1,3 km. Destinacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, arhitektura i istorijski lokaliteti.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Za ulazak u Tursku minimalna važnost pasoša je 150 dana.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba.


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.