KRAKOV - DOČEK, 3 NOĆI
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

KRAKOV :: Doček Nove godine

 

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Studentski centar Evrope i nekadašnja prestonica Poljske, jedna je od najatraktivnijih destinacija Evrope među mlađom populacijom. Krakov je definitivno grad za istraživanje, šoping i malu šetnju u prošlost. Poznat je i kao grad legendi. Obiluje kulturno istorijskim znamenitostima od kojih je najeminentniji dvorac Vavel na istoimenom brdu u centru grada. Ne propustite da uđete u Aušvic, popijete piće u rudniku soli, probate jedinstvenu supu od kiselih krastavaca, pljeskavice od krompira i kuvana piva raznih ukusa. Krakov je sjajna destinacija za putovanje, a uspomene iz njega ostaju za ceo život. 

TERMIN: 29.12. - 03.01.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 29.12.2019. BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 17 časova ( tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje ), iz Novog Sada oko 18 časova sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku...

2.dan 30.12.2019. KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa lokalnim vodičem, obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Jevrejsku četvrt Kazimierz, Ulicu Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 31.12.2019. KRAKOV - VELIČKA
Doručak. Slobodan dan u Krakovu ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika soli u Evropi Velička. Po dolasku spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135 m gde se nalazi i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku se izlazi specijalnim liftom. Povratak u Krakov. INDIVIDUALNI DOČEK NOVE GODINE. SREĆNA NOVA GODINA !!! Noćenje.

4. dan 01.01.2020. KRAKOV
Doručak. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan 02.01.2020. KRAKOV - AUŠVIC - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Aušvic, poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau (današnji spomen-muzej pod zaštitom UNESCO-a). Povratak u Krakov. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

6. dan 03.01.2020. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI: 1.500,00 din + devizni deo iz tabele

HOTEL
  CENA po osobi                   
Promo cena za uplate do 15.12.2019.
HTL JUNIOR 2 ***
 139  
  119 € 
JUNIOR ***
129 €
109 €

 

doplata za 1/1 sobu 60 € isključivo na upit
Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 €

Ne postoji mogućnost sopstvenog prevoza.

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 8 putnika).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i klimom na navedenoj relaciji
• 3 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Krakovu u 1/2 i 1/2 +1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija-isključivo na upit)
• Razgledanje Krakova prema programu u pratnji stručnog vodiča
• Usluge vodiča za sve vreme putovanja
• Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Individualne troškove
- Fakultataivne izlete – koji se obavezno prijavljuju u agenciji ( Aušvic i Birkenau 25 € / deca 15 €, rudnik soli Velička 30 € / deca 20 € )
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja.

FAKULTATIVNI IZLETI SE OBAVEZNO PRIJAVLJUJU U AGENCIJI
• Aušvic i Birkenau – 25 € / deca 15 €
• Rudnik soli Velička 30 € / deca 20 €

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta.
Odloženo plaćanje čekovima građana: 30 % prilikom rezervacije ostatak na 2 mesečne rate bez uvećanja. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove 10 dana pre putovanja (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimalan broj putnika za realizaciju fakultataivnih izleta je 25 osoba.

OPIS HOTELA

Hotel Junior 2 *** se nalazi 9 km od strogog centra Krakova. Na 20m od hotela se nalazi autobusko stajalište ( do centra grada se preseda na tramvaj ). U blizini hotela je Lidl, a nešto malo dalje se nalazi Carrefour hipermarket kao i Decathlin. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen, i besplatan wi-fi internet. Usluga je na bazi noćenje - doručak ( švedski sto ). http://www.hoteljunior2.pl/

Hotel  JUNIOR 3* se nalazi  u okolini Krakova, okružen zelenilom. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar... Sobe su 1/2  i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje... www.junior.krakow.pl/ 

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 70 osoba.
Agencija poseduje polisu osiguranja DDOR-a na 300 000 eur, broj polise 300060458.
Program br. 1 od 12.10.2019. god.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.