KRAKOV - DOČEK, 3 NOĆI
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

KRAKOV :: Doček Nove godine

 

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Studentski centar Evrope i nekadašnja prestonica Poljske, jedna je od najatraktivnijih destinacija Evrope među mlađom populacijom. Krakov je definitivno grad za istraživanje, šoping i malu šetnju u prošlost. Poznat je i kao grad legendi. Obiluje kulturno istorijskim znamenitostima od kojih je najeminentniji dvorac Vavel na istoimenom brdu u centru grada. Ne propustite da uđete u Aušvic, popijete piće u rudniku soli, probate jedinstvenu supu od kiselih krastavaca, pljeskavice od krompira i kuvana piva raznih ukusa. Krakov je sjajna destinacija za putovanje, a uspomene iz njega ostaju za ceo život. 

TERMIN: 29.12. - 03.01.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 29.12.2018. BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 17 časova ( tačno vreme i mesto polaska biće poznato2 dana pred putovanje ),iz Novog Sada oko 18 časova sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku...
2.dan 30.12.2018. KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa lokalnim vodičem, obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Jevrejsku četvrt Kazimierz, Ulicu Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan 31.12.2018. KRAKOV - VELIČKA
Doručak. Slobodan dan u Krakovu ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika soli u Evropi Velička. Po dolasku spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135 m gde se nalazi I spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku se izlazi specijalnim liftom. Povratak u Krakov. INDIVIDUALNI DOČEK NOVE GODINE. SREĆNA NOVA GODINA !!! Noćenje.
4. dan 01.01.2019. KRAKOV
Doručak. Slobodno vreme. Noćenje.
5. dan 02.01.2019. KRAKOV - AUŠVIC - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Aušvic, poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau (današnji spomen-muzej pod zaštitom UNESCO-a). U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja.
6. dan 03.01.2018. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

HOTEL
  CENA po osobi                   
Promo cena za uplate do 15.12.2018.
HTL JUNIOR 2 ***
 139  
  109 € 

 

doplata za 1/1 sobu 60 € isključivo na upit
Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 €

Ne postoji mogućnost sopstvenog prevoza.

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 4 putnika).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i klimom na navedenoj relaciji
• 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* u Krakovu u 1/2 i 1/2 +1 sobama
• Razgledanje Krakova prema programu u pratnji stručnog vodiča
• Usluge vodiča za sve vreme putovanja
• Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• Individualne troškove
• Fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI SE OBAVEZNO PRIJAVLJUJU U AGENCIJI
• Aušvic i Birkenau – 25 € / deca 15 €
• Rudnik soli Velička 30 € / deca 20 €
• Međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa ili Generali osiguranja.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate i to gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, ostatak najkasnije 10 dana pred put ili ostatak na 2 rate čekovima građana koji se dostavljaju 10 dana do polaska na put. Realizacija čekova je 15. u mesecu.

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimalan broj putnika za realizaciju fakultataivnih izleta je 25 osoba.

OPIS HOTELA

Hotel Junior 2 *** se nalazi 9 km od strogog centra Krakova. Na 20m od hotela se nalazi autobusko stajalište ( do centra grada se preseda na tramvaj ). U blizini hotela je Lidl, a nešto malo dalje se nalazi Carrefour hipermarket kao i Decathlin. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen, i besplatan wi-fi internet. Usluga je na bazi noćenje - doručak ( švedski sto ). http://www.hoteljunior2.pl/

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programU slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman rađen na bazi minimuma 40 osoba.


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.