Novogodišnji WELLNESS & SPA - Novopazarska banja
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Novogodišnji Wellness & Spa - Novopazarska banja

HOTEL EMROVIĆ RAJ 4* - Novopazarska banja

Bazeni sa termalnom vodom, turski hamam, parno kupatilo, soba za odmor, teretana

 

TERMIN: 02 / 05. januar 2020.g. Autobusom / 3 polupansiona

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: četvrtak, 02.januar 2020.g.         BEOGRAD-ČAČAK- Manastir Žiča - NOVI PAZAR (Novopazarska banja)
Polazak autobusa iz Beograda u 08.00 časova sa parkinga Sportskog centra „Gale Muškatirović“ na Dorćolu. Vožnja prema Obrenovcu, a dalje novom deonicom auto-puta Obrenovac-Čačak. Usputna poseta manastiru Žiča . Manastir je zajednička zadužbina kralja Stefana Prvovenčanog, sina Radoslava i mlađeg brata Rastka Nemanjića /Svetog Save/ sa početka XIII veka /1206-1220. god. Nastavak puta Ibarskom magistralom i Dolinom jorgovana u pravcu Raške i Novog Pazara. Dolazak u Novi Pazar- grad zanatlija, burne istorije, najstarijeg sakralnog spomenika hrišćanstva na ovim prostorima, čuvenih pazarskih ćevapa i mantija. Uske uličice, dućani, mnoštvo malih trgovačkih radnji i džamija, čine centar Sandžačke oblasti gde se prepliću orijentalni i zapadni uticaji stvarajući unikatan stil po kome je danas Novi Pazar prepoznatljiv.
Smeštaj u hotel EMROVIĆ RAJ 4* u Novopazarskoj banji 2,5 km od centra grada. Korišćenje hotelskih sadržaja wellness&spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

2.dan: petak, 03.januar 2020.g.             NOVI PAZAR (Novopazarska banja)
Doručak.Slobodno vreme za odmor i fakultativno korišćenje hotelskih sadržaja wellness & spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

3.dan: subota, 04.januar 2020.g.          NOVI PAZAR (Novopazarska banja)- ĐURDJEVI STUPOVI - SOPOĆANI
Doručak. Poludnevna manastirska tura. Na uzvišenju iznad Novog Pazara, koje je od davnina smatrano svetilištem i vekovima kultnim mestom, nalazi se Crkva Svetih apostola Petra i Pavla, poznata kao i Petrova crkva. Prema istorijskim podacima, crkva apostola Petra i Pavla je bila sedište raških vladika, dok se pored crkve nalazila rezidencija-dvor srpskih vladara, iz vremena vladavine prvih predstavnika dinasije Nemanjića. (freske iz XIII veka). Dalje poseta Manastiru Svetog Đorđa u Rasu, poznatiji kao Manastir Đurđevi Stupovi. To je jedinstven spomenik srpske kulture, duhovnosti i umetnosti.Manastir Đurđevi Stupovi dominira sa pošumljenog uzvišenja iznad Novog Pazara i od vajkada je mesto izuzetne duhovnosti. Do 14. veka bilo sedište srpske srednjovekovne države. Nakon toga poseta Manastiru Sopoćani- srpski srednjovekovni manastir raške arhitektonske škole, posvećen Svetoj Trojici, koji se nalazi na izvoru reke Raške, u blizini Starog Rasa – nekadašnjeg centra srednjovekovne srpske države. Manastir Sopoćani je nastao najverovatnije između 1260. i 1268. godine kao velelepna zadužbina Kralja Uroša I (najmlađeg sina Kralja Stefana Prvovenčanog i mletačke princeze Ane Dondolo, 1242-1276.).
Povratak u hotel. Fakultativno: korišćenje hotelskih sadržaja wellness & spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

4.dan: nedelja, 05.januar 2020.g.          NOVI PAZAR (Novopazarska banja)- Manastir Studenica- Beograd
Doručak. Slobodno vreme do 12.00 časova. Napuštanje hotela i polazak za Beograd, ka Manastiru Studenica, koji se nalazi nedaleko od živopisne klisure reke Ibar, na desnoj obali reke Studenica. Zadužbina je velikog župana Stefana Nemanje, utemeljivača srpske države i rodonačelnika dinastije koja je vladala Srbijom puna dva veka, najznačajniji je i najveličanstveniji manastirski kompleks srednjovekovne Srbije. Obilazak manstirskog kompleksa. Nastavak puta za Beograd, sa kraćom pauzom, Planiran dolazak u Beograd do 20.00 časova.

Cena aranžmana:14 590,00 din po osobi

Doplata za 1/1 sobu 3.500,00 din.
Popust za decu:
• Deca od 2 - 7 godina na zajedničkom ležaju sa roditeljima plaćaju 3.000,00 din i posedjuju sedište u autobusu i imaju hranu.
• Deca od 7 -12 godina na sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaćaju 8.800,00 din

Cena uključuje:
• prevoz viskopodnim turističkim autobusom sa audio/dvd opremom i klimom na pomenutoj relaciji
• smeštaj u hotelu Emrović raj 4*na bazi usluge 3 polupansiona (doručak- buffet samoposluživanje, večera- set meni)
u 1/2 i 1/3 sobama,
• BT i osiguranje;
• obilaske manastira
• troškove organizacije i stručno vodjstvo puta

Cena ne uključuje:
• uslugu Wellness & Spa u hotelu „Emrović raj“ po povlašćenoj ceni za ovu grupu 500,00 din.po osobi i danu
• druge nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta i to: gotovinski, odmah naplativim čekom ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Plaćanje na 4 rate (novembar - februar 2020). Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta. Plaćanje se može izvršiti i putem administrativne zabrane na rate. Kreditinim karticama Komercijalne banke na 3 mesečne rate bez kamate.

Hotel EMROVIĆ RAJ 4 * smešten je prelepom ambijentu i prirodnom okruženju u kome izvire lekovita voda izuzetne zdravstvene vrednosti, kao i prelep restoran na 3 nivoa, sa baštom oko čitavog objekta.
Hotel u svom sastavu ima recepcijski deo, lobby sa barom, lift, parking....Sobe su dvokrevetne i trokrevetne u uradjene u modernom ambijentu, enerijer blagih tonova, kablovska tv, kupatila sa tuš kabinom, fenom za kosu i potrenom kozmetikom...

Wellness & SPA hotela „Emrović raj“ se sastoji od 4 bazena površine 17m2 koji su ispunjeni lekovitom banjskom vodom, pogodnom za lečenje raznih bolesti, a opet i vrlo prijatnom za sve ljude bez ikakvih zdravstvenih problema. Pored bazena, tu je i pravi turski hamam, odrađen po svim svetskim standardima. Parno kupatilo, tuševi, relaks deo, teretana i soba za masažu samo dopunjuju ponudu ovog wellness & spa centra.
Temperatura vode na izvorima dolazi do 60 stepeni celzijusa. Zbog ovog sastava, ali i temperature, ove vode pogoduju za lečenje i terapiju mnogih bolesti, poput: kožnih oboljenja, traumatskih stanja, problema sa kičmom, ženskih ginekoloških oboljenja, nekih oblika reumatizma…

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba.
Agencija poseduje polisu osiguranja DDOR-a na 300 000 eur , broj polise 300060458.

Program br.1 od 05.11.2019.god.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.