OHRID - DOČEK, 3 NOĆI - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

OHRID :: Doček Nove godine - 3 noći

 

TERMIN: 29.decembar 2023 - 02.januar 2024.

Aranžman autobusom 5 dana / 3 noćenja

Ohrid i Ohridsko jezero su svakako najveće i najposećenije turističke atrakcije našeg suseda - Makedonije. Jedno od najvećih i najstarijih prirodnih jezera u Evropi imalo je vremena da oko sebe izgradi dovoljno sadržaja za svačiji ukus. Za njegove prirodne vrednosti znalo se od davnina. Nalazi se na UNESCO - voj listi svetske baštine i po prirodnim i po kulturno – istorijskim spomenicima, privlači veliki broj turista tokom cele godine...

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 29.12.2023. BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 23.00h sa parkinga ispred SC „Gale Muškatirović“ na Dorćolu. Noćna vožnja kroz Srbiju i Severnu Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan 30.12.2023. OHRID
Po dolasku u Makedoniju, vožnja preko Kumanova za Ohrid. Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Razgledanje starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem, crkva Svete Sofije iz XI veka, crkva Sv. Bogorodice Perivlepte (Sv. Kliment), izgrađena 1295.god. na vrhu starog grada, Rimski teatar, obilazak crkve Sv. Jovana Kanea – jedne od najstarijih crkava u Ohridu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Obilazak stare čaršije i šoping u auteničnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim filigranskim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima. Večera. Noćenje.

3.dan 31.01.2023. OHRID – SVETI NAUM I BILJANINI IZVORI (fakultativno)
Doručak. Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno polazak oko 10h na izlet za Sveti Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa iz X veka, najposećenijeg znamenja u regiji Ohrida. Čudesna arhitektura i divan položaj nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U povratku obilazak Biljaninih izvora i pauza za osveženje. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada i pripreme za najluđu noć. Uveče, DOČEK NOVE GODINE uz svečanu novogodišnju večeru u hotelu Holiday M uz bogatu trpezu i veseli makedonski i internacionalni muzički program… SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje.

4.dan 01.01.2024. OHRID – STRUGA / VEVČANI (fakultativno)
Kasni doručak. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti u Ohridu. Oko 11h fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno - istorijskog grada. Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Mogućnost ručka u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u hotel. Repriza Dočeka Nove godine uz večeru u hotelu Holiday M. Noćenje.

5.dan 02.01.2024. OHRID – SKOPLJE– BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela i polazak za Skoplje. Po dolasku obilazak glavnog gradskog trga u pratnji lokalnog vodiča/kuća Majke Tereze, vrata Makedonije,Trijumfalna kapija, Statua Neznanog junaka (Statua Aleksandra Makedonskog). Prelazak preko reke Vardar starim kamenim mostom razgledanje mosta Oko, Arheološkog muzeja, Filharmonije i odlazak do stare čaršije i stare tvrđave Kale; poseta crkvi Svetog Spasa - koja se među pravoslavnim crkvama i manastirima izdvaja po ikonostasu nemerljive umetničke vrednosti i po tome što je većim delom ukopana u zemlju. Slobodno vreme za individualna razgledanja. U kasnim popodnevnim satima polazak za Srbiju. Dolazak u Beograd oko ponoći.

 

TERMIN PUTOVANJA
HOTEL
USLUGA
CENA ARANŽMANA       
PROMO CENA
NOVOGODIŠNJA VEČERA
 
29.12.2023 - 02.01.2024.
 
INTERNATIONAL 4* 
3 HB
 260  
  245 € 
uključena
HOLIDAY M 3*
3 HB
245 €
 230 
uključena

PROMO CENA VAŽI ZA OGRANIČEN BROJ MESTA

Cena aranžmana za decu uz dve punoplative osobe: u hotelu International za dete do 6 godina iznosi 90 evra (na pomoćnom ležaju), za dete od 6 - 12 godina iznosi 160 evra (na pomoćnom ležaju). U hotelu Holiday M cena aranžmana za dete do 6 godina iznosi 80 evra (na pomoćnom ležaju), za dete od 6 - 12 godina iznosi 150 evra (na pomoćnom ležaju).
Doplata za 1/1 sobu u hotelu Holiday M je 80 evra, doplata za 1/1 sobu u hotelu International je 90 evra (isključivo na upit).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase visokopodni ili dabldeker na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
• smeštaj na bazi 3 noćenja u odabranom hotelu: u hotelu International 4* u 1/2 / 1/2+1 sobama, usluga na bazi 3 polupansiona, doručak - švedski sto, večera – set meni - posluživanje;
ili smeštaj u hotelu Holiday M 3 * u 1/2 / 1/2+1 sobama, usluga na bazi 3 polupansiona (doručak – švedski sto, večera - set meni - posluživanje);
• razgledanje Ohrida i Skoplja autobusom u pratnji vodiča
• usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
• troškove ogranizacije putovanja

* NOVOGODIŠNJA VEČERA 31.12. za goste oba hotela se organizuje u hotelu Holiday M i obuhvata svečani novogodišnji program sa novogodišnjom večerom (bogat meni - posluženje) sa neograničenom konzumacijom pića (lokano alkoholno ili bezalkoholno piće) i muzičkim programom. Za REPRIZU Novogodišnje večere 01.01.2024. u hotelu Holiday M u cenu nije uključena konzumacija pića.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
• međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanje u inostranstvo radi vaše sigurnosti)
• individualne troškove – nepomenute usluge
• fakultativne izlete
• transfer iz ZRENJANINA – doplata 20 € / minimum 4 putnika, transfer iz NOVOG SADA – doplata 22 €.

FAKULTATIVNI IZLETI
- SVETI NAUM cena po osobi 10 evra
- STRUGA / VEVČANI cena po osobi 15 evra, cena za decu do 12 godina je 10 evra.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili čekom. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta.
Odloženo plaćanje čekovima građana: 30% prilikom rezervacije ostatak na 3 mesečne rate bez uvećanja. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove 10 dana pre putovanja. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate. Putem administrativne zabrane na mesečne rate, poslednja rata u martu 2024.god.

OPIS SMEŠTAJA

Hotel International 4* se nalazi na odličnoj lokaciji, do Ohridskog jezera  može se stići za oko 5 minuta šetnje, a do starog grada za oko 15 minuta. Hotel poseduje restoran, kafe bar na terasi, loby bar sa recepcijom, spa centar (tursko kupatilio, sauna, đakuzi, profesionalnu masažu), konferencijsku salu, parking. Sobe su 1/2 ili 1/2 + 1 sa klimom, Wi Fi, Sat TV, mini barom… https://hotelinternational.mk/en_US/

Hotel Holiday M 3* je smešten na obali Ohridskog jezera u naselju Sveti Stefan. Sa hotelske terase i balkona soba pruža se jedinstven pogled na jezero. U svom sastavu ima restoran, terasu, zajednički salon, vrt i sopstvenu plažu sa ležaljkama za goste hotela. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, flat-screen TV i frižider. http://hotelholiday-m.com/?lang=en

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom.

Program br. 52/23 od 06.11.2023.
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000057631.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.