SOLUN - DOČEK, 2 NOĆI - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

SOLUN - Doček Nove godine

Aranžman autobusom - 4 dana / 2 noćenja

SOLUN je glavni grad severne Grčke sa oko 1.000.000 stanovnika. Osnovan je u IV v.pre naše ere. Ime je dobio po Tesaloniki, sestri kralja Aleksandra Makedonskog. U Solunu se nalazi mnoštvo spomenika iz rimskog, helenističkog, ranohrišćanskog i vizantijskog doba. Solun je mediteranska luka, univerzitetski grad I trgovački centar, grad sajmova i festivala.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 30.12.2023. BEOGRAD
Polazak iz Novog Sada u 19:00, Beograda u 20:30 (sa turističkog terminala kod Kuće cveća), Kragujevca u 21:15 (parking između Roda centra i Hale Jezero), Niša 23:45(NIS pumpa). Noćna vožnja sa pauzama za osveženje.

2.dan 31.12.2023. S O L U N
Dolazak u Solun u jutarnjim satima. Turistički obilazak grada: Bela kula, pozorište, spomenik Aleksandra Velikog, Galerijev luk, Rotonda, ulica Egnatia, crkva Svete Sofije, Aristotelov trg, obilazak Crkve Svetog Dimitrija… Slobodno vreme. Fakultativni odlazak u tržni centar Cosmos. Slobodno vreme za kupovinu novogodišnjih poklona. Posle shoping-a smeštaj u hotel. Doček se organizuje i na Aristotelovom trgu, kao i u kafeima i restoranima u centru grada. DOČEK NOVE GODINE! Noćenje.

3.dan 01.01.2024. S O L U N
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Olimp i Katerini. Mitska planina Olimp, dom dvanaest bogova je i važan nacionalni park, a Mitikas je najviši vrh Grčke (2917m). Obilazak novog manastira Svetog Dionisia, mesta Litohoro na padini Olimpa i nakon toga odlazak do Paralije. Živopisnog gradića na obali Olimpske rivijere. Posebnu draž ovom zanimljivom mestu podno mitske planine Olimp daju i bogate zelene površine, parkovi, fontane…Povratak u Solun. Noćenje.

4.dan 02.01.2024. BEOGRAD
Doručak. Prepodne napuštanje hotela. U 14,30 časova odlazak na Srpsko Vojničko groblje na Zejtinliku. Putovanje za Srbiju sa usputnim pauzama za osveženje. Dolazak u kasnim večernjim satima na mesto polaska.

 

 

TERMIN

 

 HOTEL

  

USLUGA

         
       
        CENA                ARANŽMANA       

  PROMO CENA do 15.11. 

 
POKLON UZ FIRST MINUTE REZERVACIJU

 

30.12.2023.

- 02.01.2024.

HOTEL QUEEN OLGA 3*
ND
190 €
 169 
 
POKLON 10 € za fakultativne izlete uz FIRST MINUTE rezervaciju 
 
HOTEL METROPOLITAN 4*
ND
200 €
179 €
HOTEL PORTO PALACE 5*
ND
259 €
 239 €
PP
269  
249 €
HOTEL SUN BEACH 4* - AGIA TRIADA PP
235 €
215 €

 

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase: klima-DVD-Mp3
• smeštaj u izabranom hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet)
• vodiča - pratioca grupe i predstavnika

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• međunarodno putno osiguranje
• ostale individualne troškove
• fakultativne izlete
• lokalne takse, plaćaju se na recepciji hotela (oko 1,5€-5€)

FAKULTATIVNI IZLETI: minimum za realizaciju 30 putnika
• poseta tržnom centru Cosmos 5 €
• OLIMP (prevoz+vodič)… 30 €
ZA FAKULTATIVNE IZLETE POKLON UZ FIRST MINUTE REZERVACIJU VAUČER U VREDNOSTI OD 10€
Doplata za transfer iz Novog Sada je 19 € po osobi. Umanjenje za sopstveni prevoz je 40 €.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom sednjem kursu NARODNE BANKE SRBIJE na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, a ostatak se isplaćuje najkasnije 10 dana pred put.
Odloženo plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova na 3 mesečne rate nakon putovanja. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate, kao i putem administrativne zabrane na mesečne rate, poslednja rata u martu 2024.godine.

NAPOMENE:
• za realizaciju putovanja minimalno 40 putnika, u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika, kao i otkaz putovanja ili promena termina od strane ogranizatora, otkazni rok je 5 dana.

LOKACIJA I OPIS HOTELA

Hotel Queen Olga 3* se nalazi u širem centru Soluna, na oko 1,5 km od Bele kule. Iz hotela se pruža pogled na Solunski zaliv. Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tušem, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, besplatan bežični i kablovski internet i mini-bar. Neke sobe imaju balkon s kog se pruža pogled na more. Recepcija je otvorena 24 i može vam pružiti informacije o kulturnim dešavanjima, uključujući izložbe i koncerte. Hotel Queen Olga poseduje potpuno opremljenu salu za konferencije. Hotel Queen Olga ima salu za doručak iz koje se pruža divan pogled na Solunski zaliv, kao i bar u kome se služe pića i kafa.
Hotel Metropolitan 4* se nalazi u širem centru Soluna, na oko 1,8 km od Bele kule. Hotel je nedavno renoviran. Hotel ima restoran, bar, poslovni centar, salon. Sve sobe su opremljene SATTV, mini bar, toaletni pribor. Recepcija je otvorena 24 i može vam pružiti informacije o kulturnim dešavanjima, uključujući izložbe i koncerte. Doručak se servira na bazi švedskog stola. A u restoranu možete ručati i večerati obroke domaće i internacionalne kuhinje.

Hotel Porto Palace 5* Hotel je smešten u zgradi iz 1913. godine, raspolaže prepoznatljivom unutrašnošću. Prostrane hotelske sobe kombinuju pažnju posvećenu detaljima sa širokim rasponom pogodnosti uključujući kupatilo, radni sto i besplatni brzi Wi-Fi. Njegov izvrstan položaj uz novu luku omogućuje direktan pristup Aristotelovom trgu (2,5 kilometara ili 5 minuta vožnje), do kojeg vozi besplatna usluga hotelskog prevoza. Gosti se mogu prepustiti gurmanskoj mediteranskoj kuhinji u a-la carte restoranu Zaytinya ili se družiti uz piće u P-baru nakon napornog dana ili prije još užurbanije noći.
Postoji mogućnost doplate za doček Nove godine po ceni od 45 €.

Hotel Sun beach 4* se nalazi na 30 km od centra Soluna, 12 km od aerodroma "Makedonia" I na 150m od peščane plaže. Sadržaj: recepcija 24h, besplatan parking, klima, wi-fi besplatan u zajedničkim prostorijama, interenet kutak besplatno, lobi, lift, bankomat, sef na recepciji besplatno, visoke stolice za decu; uz doplatu: vešeraj, doktor na poziv, usluga u sobama; rent-a-car, suvenirnica, frizer, sala za konferencije. Dva restorana - glavnii I a la carte, bar pored bazena, glavni bar, otvoreni bazen ležaljke i suncobrani na bazenu besplatno, na plaži su besplatni uz konzumaciju pića, peškiri za plažu uz deposit.
Obavezna doplata za doček Nove godine po ceni od 60 €.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, agencije Holiday, Licenca OTP: 250/2021. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa u cilju pružanja boljeg kvaliteta usluge. Montesol travel nastupa u svojstvu posrednika. Montesol travel poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000057631. Program objavljen 23.10.2023.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.