BANJA KOVILJAČA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BANJA KOVILJAČA

 

TEKERIŠ - MANASTIR TRONOŠA - TRŠIĆ - SUNČANA REKA

 

TERMIN PUTOVANJA: 03 - 04. OKTOBAR 2020.god.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: subota, 03. oktobar 2020.g. BEOGRAD - BANJA KOVILJAČA
Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u 08.00 h.Vožnja autoputem do skretanja za Šabac i nastavak vožnje regionalnim putem preko Šapca do Tekeriša, gde se nalazi spomenički kompleks Srpskim junacima, posvećen srpskim borcima koji su dali svoje živote u jednoj od najznačajnijih bitaka Prvog svetskog rata, Cerskoj bici. Nakon obilaska kompleksa i kratkog slobodnog vremena nastavak putovanja ka manastiru Tronoša koji se nalazi u mestu Korenita, u blizini Tršića. Manastir je osnovan između 1276. i 1282. godine a kao ktitor se pominje kraljica Katalina Nemanjić, žena kralja Dragutina. U ovom manastiru je Vuk Stefanović Karadžić učio školu a za vreme Prvog i Drugog srpskog ustanka Tronoša je mesto dogovora ustaničkih vođa. Nakon obilaska manastira odlazak do Tršića, rodnog mesta Vuka Stefanovića Karadžića. Obilazak Etno parka Tršić (Vukovo imanje sa Vukovom spomen kućom, dva vajata, kačarom, čardakom i ambarom...) Nastavak putovanja preko Loznice ka Banji Koviljači, poznatoj kao Kraljevska banja. Banja Koviljača obiluje izvorima sumporne vode, lekovitim blatom (peloidom), čistom netaknutom prirodom i brojnim kulturno - istorijskim spomenicima, što je čini jednom od najatraktivnijih banja u Srbiji. Smeštaj u apartmane. Slobodno vreme za odmor ili fakultativno koršćenje wellness spa programa u hotelu Royal Spa. Večera u restoranu “Park”. Noćenje.

2.dan, nedelja, 04. oktobar 2020.g. BANJA KOVILJAČA - SUNČANA REKA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje apartmana do 12.00 časova. Slobodno vreme za Wellnes&Spa ili za individualni obilazak Banje Koviljače, veliki zeleni park - prostire se na površini od 40 ha - šume graba, cera, bukve, koje je okružuju, čiste i osvežavaju vazduh. U sredini parka je rondo, sa fontanom od koje se široke staze zvezdasto šire na osam strana. Stara zdanja vila, hotela i Kursalona, koje je prekrila patina (vreme) prohujalih vekova, čija lepota zrači otmenošću, uokviruju park. Nad prostranim šetalistem nadvijaju se ogromne krošnje stoletnih stabala (80 vrsta drveća i žbunja, i 51 vrsta raznog cveća krase ovaj park - dragulj Banje Koviljače. Ručak.
Odlazak do etno sela Sunčana reka koje se prostire na obali reke Drine, ispod istorijske planine Gučevo. Ovo je jedinstvena oaza za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju. Spoj netaknute prirode, prijatnog ambijenta, čistog vazduha i kvalitetna turistička ponuda uz reku Drinu i Banju Koviljaču, pružaju idealne uslove za razvoj sportsko rekreativnog, ekskurzivnog i izletničkog turizma, pauza za kraći odmor i kafu. Nastavak puta za Beograd. Dolazak  na mesto polaska u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA:  4.900,00 dinara po osobi

Cena aranžmana uključuje:
- prevoz turističkim autobusom sa audio dvd opremom i klimom
- smeštaj u 1/2 i 1/3 apartmanima/tipa studio (Vila Kovilje i http://www.vilakovilje.rs/ Apartmani Zlatni san https://www.booking.com/hotel/rs/zlatni-san.sr.html )
- pun pansion: doručak, ručak i večeru u restoranu „Park“ http://restoranpark.net/ u Banji Koviljači
- boravišna taksa i osiguranje
- usluge licenciranog vodiča na turi
- troškove organizacije

Cena aranžmana ne uključuje:
- komplet ulaznicu za Tekeriš, Etno kompleks Tršić i Muzej manastira Tronoša 400,00 din
Ulaznice se plaćaju vodiču u autobusu. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
- Kartu za wellness&spa
-Doplata za 1/1 sobu – 800 dinara

PLAĆANJE: prilikom prijave uplaćuje se 50% od cene aranžmana a ostatak 7 dana pre puta ili na dve rate.
Zadnja rata do 10. Novembra 2020.godine.

WELLNESS & SPA U HOTEL ROYAL WELLNESS SPA Potrebno je zakazati termin 065/8855545
Royal Wellness je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta, i povećanje energije.Odlazak u wellness je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i skupljenog stresa, gde se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, i nega tela. Royal wellness obuhvata sledeće sadržaje: bazen sa mineralnom vodom 30°C, hidro i aero masažom, kao i hidro jet;Svet sauna u čijem sastavu su:hamam – tursko kupatilo, ruska aroma sauna, finska herbal sauna, infrared sauna,Tepidarijum – topla klupa,unutrašnji đakuzi 33°C, dečiji bazen 33°C, relax zona.
Vikend karta Royal wellness 3h (pet-ned)................................................... 1.300 din
Deca ispod 12 godina Royal wellness mogu koristiti od 10h do 18h•(Deca do 6 godina – Gratis (1 dete – 1 odrasla osoba; Deca od 6 do 12 godina – popust 30%;
Korišćenje Royal wellness-a je ograničeno na 3h. Dodatni sat se naplaćuje 400 din.
Uz kupljenu ulaznicu za Royal wellness dobijate peškir i papuče. Dodatni peškir se naplaćuje 150 din, bade mantil se naplaćuje 250 din.

OPIS SMEŠTAJA

Apartmani Vila Kovilje se nalaze u Banji Koviljači, u neposrednoj blizini banjskog parka na samo 100 m udaljenosti. Vila poseduje 1/2, 1/3, 1/4 apartmane - studije (4*) kompletno opremljene (bračni krevet, pomoćni ležaj, klima, kablovska, wi-fi, kuhinja, kupatilo, terasa). Studiji u prizemlju nemaju terasu. Blizina parka daje dodatnu vrednost samom objektu.
Pansion “Zlatan san” - Objekat Zlatni San se nalazi u Banja Koviljači. Gostima su na raspolaganju besplatni WiFi i besplatni privatni parking. Sobe u objektu Zlatni San su uglavnom dvokrevetne, nude sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Iz smeštaja se pruža i pogled na grad. Sve jedinice imaju garderober. Opis smeštaja dat ilustrativno. Ime objekta će biti poznato najkasnije 10 dana pre puta.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman rađen na bazi minimuma 45 osoba.
Agencija poseduje polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO na 350 000 eur , broj polise 470000040755. Licenca OTP 75/2020 kategorije A35. Program br. 1 od 16.09.2020.god.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL“

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.