BEČ - DOČEK, 2 NOĆI
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BEČ :: Doček Nove godine - 2 noći

  

TERMIN: 30. decembar - 03.januar 2020.

BEČ je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, najbolje oslikava život Evrope tog doba.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 30.12.2019.
Polazak autobusa u 21 čas iz Beograda, ( tačno vreme I mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje ). Polazak iz Novog Sada u 22 časa, sa železničke stanice, ispred lokomotive. Noćna vožnja sa kraćim pauzama.
2.dan 31.12.2019.
Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme. U večernjim satima, individualni doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje.
3.dan 01.01.2020.
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativan izlet u Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave ( Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. Povratak za Beč u kasnim večernjim časovima. Noćenje.
4.dan 02.01.2020.
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u centru grada do polaska ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave). Polazak za Srbiju oko 16 časova. Poseta Parndorfu outlet centru koji se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl, 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće i td. Oko 19 časova, je predviđen polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske.
5.dan 03.01.2020.
Dolazak u Beograd ranim jutarnjim satima.

 PAKET ARANŽMAN PO OSOBI: 1.500,00 din + devizni deo iz tabele

HOTEL
CENA ARANŽMANA
           po osobi             
PROMO CENA za uplate do 15.12.2019.
 ROSEN 3*
 165  
 135 € 
HB1 NEUDORF 3*
155 €
125 €

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* prevoz autobusom turističke klase / visokopodni ili double decker sa audio, video opremom i klimom / na datoj relaciji;
* smeštaj u hotelu 3* usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom /”švedski sto”/ u 1/2 ili 1/2+1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija-isključivo na upit);
* poseta tržnom centru Parndorf
* troškove organizacije i vođstvo puta * razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* međ. zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja
* fakultativne izlete : obilazak dvorca Šenbrun – grand tura 30 € / 20 € deca do 12 god. obavezna prijava u agenciji, izlet do Bratislave 15 € / 10 € deca do 12 god.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba

Doplata za 1/1 sobu je 90 eura, isključivo na upit.
Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10 €.
Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 8 putnika).

OPIS HOTELA

Hotel ROSEN EUROPAHAUS 3* Nalazi se u 14. bicirku, na liniji tramvaja, oko 30 minuta vožnje od centra grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon... Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. www.europahauswien.at/en/  
Hotel HB1 WIENER NEUDORF 3* Hotel se nalazi južno od Beča, u Nojdorfu. Sa centrom grada (zgradom Opere) povezan je linijom prevoza Badner Bahn. Na par stanica od hotela nalazi se najveći tržni centar u Beču - SCS. Sobe su isključivo 1/2. Postoji mogućnost 1/2+1 soba koje su manje komforne sa pomoćnim ležajem manjih dimenzija - isključivo na upit. Sve sobe imaju TV, TWC. Hotel ima salu za doručak koji je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.    www.hb1.at/de/wiener-neudorf.html  

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta.
Odloženo plaćanje čekovima građana: 30% prilikom rezervacije ostatak na 2 mesečne rate nakon polaska. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane) .
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.

NAPOMENA
Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Agencija poseduje polisu osiguranja DDOR-a na 300 000 eur, broj polise 300060458. 
Aranžman rađen na bazi minimuma 70 osoba.

Program br. 1 od 12.10.2019.god.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL”

 

 

 

 

DOČEK NOVE GODINE U BEČU 2 NOĆI, BEČ DOČEK NOVE GODINE 2020

DOČEK NOVE GODINE U BEČU 2 NOĆI, BEČ DOČEK NOVE GODINE 2020

DOČEK NOVE GODINE U BEČU 2 NOĆI, BEČ DOČEK NOVE GODINE 2020

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.