BUDIMPEŠTA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BUDIMPEŠTA

View the embedded image gallery online at:
https://www.montesol.rs/budimpe%C5%A1ta.html#sigFreeId7de2ee72f7

 

BUDIMPEŠTA - glavni grad Mađarske, jedna je od najlepših evropskih prestonica. Sastoji se od 2 dela: Pešte i Budima, koji različiti na svoj način, čine izuzetnu celinu mnogobrojnih kulturnih i istorijskih spomenika. Posebno su atraktivne građevine iz perioda austro-ugarskog carstva, mnogobrojni mostovi, Margit ostrvo, kao i obližnja Sent Andreja sa spomenicima iz perioda seobe Srba.
Sent Andreja se nalazi oko 20 km severozapadno od Budimpešte na desnoj obali jednog od rukavaca Dunava.Grad je poznat po muzejima, galerijama i umetnicima. Danas je Sentandreja gradić mediteranske atmosfere sa kaldrmisanim uličicama, baroknom arhitekturo, i crkvama svih konfesija. Sedište je Budimske eparhije Srpske pravoslavne crkve. Blizu grada se nalazi etnografski muzej na otvorenom i izvor „Stara voda“ gde se po predanju odmarao patrijarh Arsenije Čarnojević.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 23.30h ( tačno mesto i vreme polaska biće poznato dva dana pred putovanje ). Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

3.dan BUDIMPEŠTA 
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativne izlete - tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Nakon krstarenja (fakultativno) odlazak u čardu (mađarski nacionalni restoran) na večeru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan BUDIMPEŠTA - SENT ANDREJA - BEOGRAD
DORUČAK. U 09 h napuštanje hotela i fakultativan odlazak za Sent Andreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Oko 16 h polazak za Beograd iz centra grada. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

TERMIN
PUTOVANJA
CENA ARANŽMANA
PROMO CENA 
2 noćenja/doručak
HOTEL
       

Doplata za 1/1 sobu 40 €; Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) je 50 € , u zajedničkom ležaju dete do 6 god.ostvaruje popust 40% .

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Prevoz autobusom sa audio, dvd opremom i klimom na na navedenoj relaciji
- Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi usluge 2 noćenja /doručak („švedski sto“-samoposluživanje)
- Panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča
- Troškovi organizacije i vodjstvo puta

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Individualne troškove, fakultativne izlete i ulaznice
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja  

Cena fakultativnih usluga: (minimum 25 osoba): večera u čardi sa sa folklorno zabavnim programom 25 €/deca 20 €, krstarenje Dunavom 15 €/deca 10 €; tržni centar Campona 5 €/deca 5 €,ulaznica za Tropikarijum 2500 F oko 8,50 €/deca do 18 god. 1800 F oko 6 €, izlet za Sent Andreju 10 €/deca 5 €. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili na dve rate bez uvećanja.  Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).

OPIS HOTELA

Hotel 3*  nalazi se sa Peštanske strane, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pred putovanje.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o
programu. Program radjen na bazi minimum 45 putnika.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja, redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 

 

 

 

BUDIMPEŠTA ARANŽMAN 2 NOĆENJA

BUDIMPEŠTA 2 NOĆI

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.