BUKOVIČKA BANJA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BUKOVIČKA BANJA :: ARANĐELOVAC

HOTEL IZVOR ***** WELLNESS & SPA

CENE NA UPIT !

USLOVI I NAPOMENE:

* U cenu boravka je uračunato noćenje na bazi polupansiona (doručak i večera), neograničeno korišćenje
Spa & Wellness centra, fitnes centra, aqua parka (u sezoni) kao i upotreba WiFi.
* U cenu nije uračunata boravišna taksa od 120,00 RSD po osobi po noćenju. Za decu do 7 godina se ne
plaća boravišna taksa, a za decu od 7-15 godina se plaća 50% boravišne takse.
* Doplata za treću odraslu osobu na bazi polupansiona je 70,00 EUR po danu.
* Korišćenje krevetaca za bebe i stolica za hranjenje beba je gratis.
* Za prvo dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, smeštaj je gratis.
* Cena boravka za drugo i svako naredno dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 25%
od doplate za treću osobu.
* Cena boravka za decu od 6 do 12 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 50% od doplate za
treću osobu.
* Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
* Za nedolazak ili otkaz rezervacije kraći od 72 sata naplaćuje se iznos jednog noćenja.


REZERVACIJA I PLAĆANJE: Rezervacije se rade na upit, boravak minimum 7 dana. Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% od vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 7 dana pre započinjanja usluge.

Hotel “Izvor” /5 zvezdica/ je elegantni kongresni SPA & wellness resort i hotelski kompleks u Bukovickoj Banji, koji je za 2014. godinu dobio status najboljeg hotela na Balkanu. Hotel Izvor u svojim luksuzno uređenim prostorima površine preko 32.000 m2, izuzetno lepo uređenim i bogato ukrašenim umetničkim delima koja predstavljaju ličnosti i događaje iz srpske istorije i kulture, u istom trenutku nudi uzbudljivu atmosferu i savremenu udobnost za do 3.500 gostiju !
Hotel Izvor Aranđelovac raspolaže sa 165 luksuznih soba i udobnih smeštajnih jedinica /ukupnog kapaciteta do 500 gostiju/, raspoređenih u jednokrevetnim i dvokrevetnim prijatno uređenim i udobnim standard sobama, superior sobama, apartmanima i superior apartmanima. Sve sobe Hotela Izvor Arandelovac su opremljene komfornim stilskim nameštajem i centralnom klimatizacijom, mini barom, sefom, besplatnim bežičnim internetom, LCD tv-om i Voip telefonom. Hotel Izvor Aranđelovac takođe raspolaže sa četiri sobe za lica sa posebnim potrebama, raznovrsnim restoranima, barovima, letnjom baštom sa pogledom na prekrasan park Bukovičke Banje, mini prodajnim centrom, frizerskim salonom i drugim udobnim sadržajima.
Poslovnim gostima su u Hotelu Izvor Aranđelovac na raspolaganju luksuznim kongresni prostori sa video opremom i dodatnim sadržajima, kao i elegantni koktel-holovi : Kristal Sala u prizemlju /kapaciteta do 600 sedista u “bioskop rasporedu”, koja se može podeliti u tri odvojena dela/, Sala Beograd /sa 120 sedišta/ i Sala Topola /sa 80 sedista/. Kongresne sale Hotela Izvor su izuzetno pogodne za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja, promocija, balova, prijema, svadbi i drugih skupova.
Zahvaljujući modernoj i luksuznoj arhitekturi, vrhunski opremljenim enterijerima, visokom kvalitetu usluge i raznovrsnim vrhunskim sadržajima, koji obuhvataju opuštanje u mineralnoj vodi, SPA tretmane i fitness raskosnog Wellness & SPA Centra, sa devet bazena sa preko 1000m2 vodenog prostora i ogledala sa prirodnom, lekovitom, termomineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom, prestižni hotelsko – turistički kompleks Izvor Aranđelovac gostima omogućava prijatan porodični odmor, druženje i boravak, okrepljujuće usluge, poslovni skup, sastanak ili konferenciju. U wellness delu Hotela Izvor Aranđelovac goste očekuju ruska banja, finska sauna, tursko parno kupatilo, biosauna, hidromasazne kade, termalni bazeni hidromasažerima temperature vode od 38ºC, sale sa masažu, tuševi, dečiji bazeni, prostori za vichy tretmane i relaksaciju, kuglana, bar i drugo.
Tokom boravka u Hotelu “Izvor” Aranđelovac gosti uživaju u raznovrsnoj kuhinji, stranim i domaćim gastronomskim specijalitetima, koje pripremaju najbolji kuvari.
Hotel “Izvor” Aranđelovac se nalazi u podnožju planine Bukulje i leži na izvorima zdrave mineralne vode, koja kroz kristalno beli mermer izvire iz dubine zemlje. Okružen je raskosnim, stoletnim hrastovim i bukovim šumama, plodnim vinogradima i šljivicima, brojnim kulturno-istorijskim znamenitostima, prirodnim retkostima i vinarijama. Okoline bogate čistim vazduhom i blage klime, uz uvek prisutnu “ružu vetrova”, koja svežim bukuljskim vazduhom napaja aranđelovačku kotlinu, hotel “Izvor” je idealno odredište za porodični odmor ili “radno uživanje”. Hotel “Izvor” od centra Aranđelovca deli samo čuveni park Bukovičke Banje, a od Beograda je magistralnim putem udaljen 75 km.
Obliznja zanimljiva mesta : Topola – Crkva Svetog Đorđa Oplenac, Memorijalni kompleks Orašac, Risovačka pećina, srednjevekovni manastiri Voljavča, Nikolje i Blagoveštenje, manastir Brezovac, zadužbina Despota Đurađa Brankovića iz 1444. godine, grobna mesta Despota Stefana Lazarevića i poslednjeg srpskog Despota Pavla Bakića iz 1537, Etno selo “Brestovi – Vizija“, lepo cvećem i zelenilom uređena Vila Aleksandar, sa bazenima i wellness sadržajima u obližnjem istorijskom mestu Orašcu, kao i vinarija “Aleksandrović“, koja proizvodi vrhunska vina….Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi individualnih polazaka u navedenim terminima (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana te se isti ne može otkazati od strane Organizatora putovanja).
Agencija poseduje polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO na 350 000 eur , broj polise 470000040755. Licenca OTP 75/2020 kategorije A35

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL“

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.