Studio-apartmani LARA LUX - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Studio-apartmani LARA LUX

OPIS OBJEKTA

Studio-apartmani “Lara-Lux” se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”). Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, WiFI, frižider, klimu, čajnu kuhinju. Objekat poseduje otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu.
Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara *** , gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Nekoliko puta nedeljno organizujemo dečije pozorišne predstave na kojima će deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Obezbedjen besplatan parking u garaži objekta.

Cena u tabeli je izražena u evrima po osobi po danu na bazi polupansiona i punog pansiona                 LETO 2022

Struktura

Usluga

01.06-21.06.

21.06-01.07.

01.07-11.07.

11.07-31.07.

19.09-30.09.

09.09-19.09.

30.08-09.09.

31.07-30.08.

1/2,1/3,1/4 std

PP

 27

 30  34  38

1/2,1/3,1/4 std

PA

34 

37   41  45

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici, sa izabranom uslugom (polupansion ili pun pansion). Minim boravka je 5 noći.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Prevoz
- Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje (plaća se na recepciji, dnevno po osobi: odrasle osobe: 1,5€ (0,5€ osiguranje + 1€ BT), deca do 12 god: 0,5€ (osiguranje), od 12-18god 1€ (0,5€ osiguranje + 0,5€ BT))
-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

ISHRANA LARA LUX:
PP-polu pansion (noćenje, doručak/večera, ili doručak/ručak,  obroci po izboru gosta)
PA-pun pansion (noćenje i 3 obroka)
Doručak - švedski sto; Ručak i večera-kombinacija švedskog stola-supe, čorbe, salate,desert, hleb, uz odabir glavnog jela sa dnevnog menija

USLOVI SMEŠTAJA - LARA ČANJ, LARA LUX, SOLARIS:
Deca do 3 god. imaju besplatan boravak (na zajedničkom ležaju, bez hrane)
Deca od 3-10 god. na zajedničkom ležaju- plaćaju po 50% od cene
Deca od 3-12 god. na posebnom ležaju-plaćaju po 70% od cene
Dete do 12 god. sa jednom odraslom osobom u studiju 1/2 - plaća 80% od cene

DODATNE NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
- Ulazak u studio od 12.00h a izlazak iz studija do 09.00h poslednjeg dana boravka.
- Može se dobezbediti krevetac za bebu (na upit)-GRATIS
- Nekoliko puta nedeljno organizuju su dečije pozorišne predstave (u Studio-apartmanima Lara)

PROGRAM PUTOVANJA
1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u određeni tip sobe posle 12h sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji.
Od 2. do pretposlednjeg dana boravak na bazi uplaćenih usluga. 
Poslednji dan napuštanje studija do 09h; usluga prema pravilima Studio-apartmana Lara, Lara Lux, Solaris i Lara-S.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
- Cene su prikazane u evrima i plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbija na dan uplate
- 30 % prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre početka aranžmana
. Gotovinski
- Čekovima građana: 50% od aranžmana moguće je platiti odloženo do 15.12.2022. bez uvećanja (svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu i deponuju se 20 dana pre putovanja).
- Platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA
- Administrativnom zabranom (za zaposlene u firmama sa kojima agencija ima ugovor)


NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.montesolrs
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani. )
• Smeštajne jedinice su opremljene peškirima (jedan veliki i jedan mali po osobi), toalet papirom i sredstvima za higijenu. Sve smeštajne jedinice se čiste na 5 dana, kada se i menjaju posteljina i peškiri.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:
• Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu.
• Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
• Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
• Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.
• Putnici su dužni da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju.
• Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze
• Uslov za realizaciju ovog putovanja je da putnik poseduje važeću ličnu kartu ili biometrijski pasoš.
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
• Preporuka je, da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlju odredišta (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde..) Agencija ne snosi odgovornost i neće izvršiti povraćaj novca u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Crne Gore.

Cenovnik br. 1 od 03.02.2022. Program br.19/22.

Agencija poseduje polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000049554. Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kat A.

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.