HOTEL LAVINA 4* - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost

LAVINA 4*

Hotel Lavina - Jahorina smešten je  između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.

Nalazi na svega 30 metara od ski lifta. Hotel poseduje zatvoreni bazen, spa sadržaje, kao i elegantne smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom Gostima je na raspolaganju besplatan parking.

Tokom zime svake večeri u hotelu svira živa muzika. Hotel Lavina ima i animatore

Lokalna autobuska stanica udaljena je samo 200 metara od hotela. Centar Sarajeva nalazi se na 28 km. Na recepciji se možete prijaviti za organizovane obilaske znamenitosti.

U prostranom hotelskom restoranu, gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi jela, pića i vrhunskih vina uz visok kvalitet usluge. Kuhinju čine raznovrsna gurmanska jela koja obuhvataju specijalitete kako domaće, tako i internacionalne kuhinje Hotel Lavina organizuje tematske večeri zabavne, pop, rock, klubske muzike uz gostovanje popularnih bendova i grupa.

Hotel Lavina poseduje modernu, višenamensku konferencijsku salu u kojoj se mogu organizovati seminari, prezentacije, poslovni sastanci, konferencije kao i drugi slični događaji. Sala ima kapacitet od najviše 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim audio-video i vizuelnim sadržajima. Sala je pokrivena signalom širokopojasnog bežičnog Interneta što boravak i poslovne zahteve naših klijenata i gostiju čini potupno komfornim za rad.

ŠKOLA SKIJANJA

Hotel svojim gostima nudi i školu skijanja. Licencirani instruktori vrše obuku svih kategorija polaznika, od početnika, pa do ski znalaca. Hotel nudi i i dečju školu skijanja u trajanju 3 do 4 dana. U sklopu hotela nalazi se Ski Rental hotela Lavina koji nudi opremu poznatih svetskih proizvođača (Fisher, Rosiggnol, Salomon…) i ukupno raspolaže sa preko 200 ski kompleta i snowboardova. Gostima hotela je na raspolaganju i ski rental u kom gosti mogu besplatno da odlože svoju opremu ili da iznajme istu sa popustom od 10% na redovnu cenu.

WELLNESS CENTAR

Finska sauna, parno kupatilo, đakuzi, kao i bazen sa striktno održavanom temperaturom vode idealnom za relaksaciju. Za sve goste hotela korišćenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno. Dodatne usluge koje se plaćaju: terapeuska masaža, relax masaža, anticelulit masaža, aromaterapija.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe. Gostima je na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Veliki i luksuzni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosed ili trosed na razvlačenje. Na raspolaganju gosti imaju internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar.

Standardna soba - Soba sa bračnim ili odvojenim ležajem u čijem je sastavu kupatilo.
Trokrevetna soba u svom sastavu ima i pomoćni ležaj za treću osobu.

Junior suite 23 m2 - Sadrži sobu sa bračnim ležajem + dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve do četiri osobe.

Superior suite 33 m2 - Sadrži sobu sa bračnim ležajem + dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve do četiri osobe.
Deluxe suite 43 m2 - Sadrži sobu sa bračnim ležajem, dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje i fotelju na razvlačenje. Prilagođen za dve do pet osoba.

Usluga

Polupansion, doručak i večera  - švedski sto.

CENE SU NA UPIT!

Cene su izražene u eurima po osobi po danu na bazi polupansiona  (večera i doručak – švedski sto)

 
 
TERMIN
SOBA
JUNIOR SUITE
SUPERIOR SUITE
DELUXE SUITE
 
Više od 3 noćenja
3 noćenja i manje
Više od 3 noćenja
3 noćenja i manje
Više od 3 noćenja
3 noćenja i manje
Više od 3 noćenja
3 noćenja i manje
27.11. – 19.12.
 
             
19.12. – 27.12.
 
             
27.12. – 05.01.
 
             
05.01. – 28.02.
 
             
28.02. – 28.03.
 
             
28.03. – 01.12.2022.
 
             

 

U cenu je uključeno korištenje wellness centra (bazen, sauna i parno kupatilo u trajanju od 120 minuta po danu) U cenu nisu uključeni boravišna taksa i osiguranje čija cena iznosi 1,30 EUR po osobi po danu (deca do napunjenih 12 godina ne plaćaju taksu već samo osiguranje u iznosu od 0,30 EUR. Deca do 5 godina sa dvoje odraslih u sobi/apartmanu ne plaćaju smestaj. Deca od 5-12 god. imaju popust 50% na pomoćnom ležaju, ukoliko su u sobi sa dvoje odraslih.
Treća odrasla osoba u sobi, kao i treća i četvrta osoba u apartmanu na pomoćnom ležaju imaju popust od 30%.
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60% od redovne cene 
Check In je iza 15h, check OUT do 11 h. Svaki slijedeći započeti sat se dodatno naplaćuje 20,00 EUR.
U cenu nije uračunata novogodišnja večera koja nije obavezna, doplata po osobi je __ EUR. Cena podrazumeva rezervaciju mesta uz večeru (bogata novogodišnja trpeza do kasno u noć) i muzički program (ukoliko epidemiološka situacija bude dozvoljavala organizaciju muzičkog programa i okupljanja). 

PROGRAM PUTOVANJA ZA INDIVIDUALNE ARANŽMANE - SOPSTVENI PREVOZ

1.dan Smeštaj u sobe posle 14.00 časova uz vaučer preuzet u agenciji. 2. - pretposlednji dan: Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: napuštanje smeštaja ujutru prema hotelskim propisima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Smeštaj u hotelu/app po izboru;
• Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
• Troškove organizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Boravišnu taksu dnevno po osobi (deca 0-12 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
• Ski pass;
• Autobuski prevoz;
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa/bez COVID pokrićem- za skijaše preporučujemo doplatu za ski rizik;

USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
ODLOŽENO PLAĆANJE: akontacija od 40% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 15 dana pre puta, a preostalih 40% u 2 mesečne rate nakon polaska deponovanjem čekova gradjana.
ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.

*PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise putnog zdravstvenog osiguranja

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju, mere vezane za COVID pandemiju) informišu u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije.

Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti  i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO , broj polise 470000054006.


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost