HOTEL TERMAG 4* - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost

TERMAG 4*

 

Termag Hotel je moderan hotel sa 4 zvezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina.Nalazi se u Poljicama, centru Jahorine, na samoj stazi pored novog šestoseda na 1550 metara nadmorske visine. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Odmah pored hotela Termag na ski stazi, nalazi se restoran Koliba, koji vam nudi veliki izbor raznovrsnih specijaliteta, u kojim mozete uzivati nakon skijanja ili u vecernjim casovima uz muziku i zabavu.

Opis Smeštaja:

Sobe u hotelu Termag Jahorina sadrže kablovsku televiziju sa internacionalnim kanalima, sef, mini-bar i kupatilo sa hidromasažnim tušem.

Sadržaj/Usluge:

Room servis, animacija za decu, Wi-Fi dostupan u celom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, ski rental i servis, ski škola, prodavnica ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, bazen, spa i velnes, transfer od/do aerodroma i specijalne usluge na zahtev.

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, svedski sto (dorucak i vecera).

CENE SU NA UPIT!

Cene soba u tabeli su izražene u eurima po osobi po danu na bazi polupansiona

SMEŠTAJ - SOBE
09.12.
27.12.
27.12.
02.01.
02.01.
16.01.
16.01.
06.02.
06.02.
27.02.
27.02.
13.03.
13.03.
03.04.
Economic 1/2  "front side"
             
Economic 1/2  "mountain view"
             
Lux soba 1/2+1  "front side"              
Lux soba 1/2+1  "mountain view"              

 

Cene smeštaja u Economic i Lux sobama uključuju: noćenje, večeru, doručak (buffet), parking mesto ispred hotela.
Popust na 3. pomoćni ležaj za odrasle osobe u LUX sobi iznosi 20% na redovnu cenu ležaja.
Popust na 3. pomoćni ležaj za decu uzrasta od 6-12 god. u LUX sobi iznosi 50% na redovnu cenu ležaja. Sve sobe imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan Wi-Fi signal.
Korišćenje wellness i SPA centra nije uključeno u cenu sobe i dodatno se naplaćuje. Za goste u Economic i Lux sobama cena 3-časovne ulaznice za korišćenje paketa (bazen, sauna i parno kupatilo) iznosi 21,00 EUR za odrasle i 10,50 EUR za decu uzrasta od 6-12 god.
Moguće je doplatiti parking mesto u podzemnoj garaži po ceni 21,00 EUR po danu. Rezervacije se ne primaju unapred nego isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

Cene apartmana u tabeli su izražene u eurima po smeštajnoj jedinici, po danu na bazi polupansiona.

SMEŠTAJ - APARTMANI
09.12.
27.12.
27.12.
02.01.
02.01.
16.01.
16.01.
06.02.
06.02.
27.02.
27.02.
13.03.
13.03.
03.04.
Basic Apt 1/2+2  "front side"
             
Basic Apt 1/2+2  "mountain view"
             
Family Apt 1/4  "front side"              
Superior Apt  1/2+1  "mountain view"              

Maksimalan broj osoba u apartmanu je 5 .

Minimalan boravak je 5 noćenja. Manji broj noćenja je moguć na upit.

Cene smeštaja u Basic, Family i Superior apartmanima uključuju: noćenje, večeru, doručak , korišćenje wellness i SPA usluga (bazen, sauna, parno kupatilo), i parking mesto u podzemnoj garaži. Svi apartmani imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan Wi-Fi signal.
Doplata za 5. pomoćni ležaj u i Family i Superior apartmanu (na osnovu raspoloživosti) iznosi 25% na redovnu dnevnu cenu apartmana.
Deca uzrasta 0-5 godina su GRATIS u svim tipovima smeštajnih jedinica. Zavisno od uzrasta dobijaju pomoćni ležaj ili krevetac.

Za sve goste koji borave u novogodišnjem terminu zaračunava se doplata za novogodišnju noć sa svečanom večerom u iznosu 100,00 EUR za odrasle i 50,00 EUR za decu uzrasta od 6-12 godina.
Za rezervaciju u zimskoj sezoni obavezna je avansna uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana.
Rezervacija se može otkazati do 15 dana pred datum dolaska uz puni povraćaj uplaćenih sredstava. Za otkazivanje rezervacije u roku 14-1 dan pred datum dolaska, hotel zadržava uplaćena avansna sredstva.
Ukoliko gost uplati 100% avansa, i otkaže rezervaciju u roku 14-1 dan pred datum dolaska,hotel zadržava uplaćena avansna sredstva u iznosu od 40% a preostalih 60% vraća na račun uplatioca.
U slučaju "no show" puna uplaćena suma avansa se zadržava kao storno trošak. U ovom slučaju se rezervacija briše iz rezervacionog sistema i ponovna aktivacija iste je moguća samo na osnovu raspoloživosti. Hotel ne garantuje raspoloživost u ovom slučaju.
Ukoliko gost koji boravi u hotelu otkaže smeštaj pre isteka rezervisanog perioda, hotel će naplatiti 100% za dan na koji se gost odjavljuje i 40% za svaki neiskorišćeni dan do isteka rezervacije.

PROGRAM PUTOVANJA ZA INDIVIDUALNE ARANŽMANE - SOPSTVENI PREVOZ

1.dan Smeštaj u sobe posle 14.00 časova uz vaučer preuzet u agenciji. 2. - pretposlednji dan: Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: napuštanje smeštaja ujutru prema hotelskim propisima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Smeštaj u hotelu/app po izboru;
• Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
• Troškove organizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Boravišnu taksu dnevno po osobi (deca 0-12 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
• Ski pass;
• Autobuski prevoz;
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa/bez COVID pokrićem- za skijaše preporučujemo doplatu za ski rizik;

USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
ODLOŽENO PLAĆANJE: akontacija od 40% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 15 dana pre puta, a preostalih 40% u 2 mesečne rate nakon polaska deponovanjem čekova gradjana.
ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.

*PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise putnog zdravstvenog osiguranja

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju, mere vezane za COVID pandemiju) informišu u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije.

Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti  i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO , broj polise 470000054006.


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 

 

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost