Makryammos bungalows 4*- Tasos
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Makryammos bungalows 4*:: Tasos

OPIS HOTELA

LOKACIJA: 2 km od glavne luke Tasos-Limenas, u bujnoj borovoj šumi koja se stepenasto spušta ka moru. Luksuzni kompleks hotela i bungalova smešten je uz najpoznatiju plažu na Tasosu-Makryammos.

SOBE: sve sobe maju klimu, kupatilo, fen za kosu, SAT TV, frižider, sef,terasu, telefon.

Standardne sobe: oko 30m2, udaljenost soba od plaže je između 100 i 250m,opremljene su u minimalističkom–Skandinavskom stilu. Imaju pogled  na more i vrt .
Standard family sobe: oko 40m2, imaju dve odvojene sobe, udaljenost soba od plaže je između 100 i 250m, opremljene su u minimalističkom–Skandinavskom stilu.Imaju pogled  na more i vrt.
Superior sobe: oko 30m2, udaljenost od plaže je do 100m, opremljene su u minimalističkom–Skandinavskom stilu.Imaju pogled  na zaliv i bazen.

Suite: oko 45m2, sastoji se iz spavaće sobe i dnevnog boravka, na plaži, opremljene su u minimalističkom–Skandinavskom stilu, imaju pogled na more.

Family superior sobe: oko 40m2, imaju dve odvojene sobe, udaljenost od plaže je do 100m, opremljene su u minimalističkom–Skandinavskom stilu, imaju pogled na zaliv, mali bazen i more. SADRŽAJ/USLUGE: recepcija, restorani, taverna na plaži, bazen, dečiji bazen, igralište za decu, mini klub, teretana, aerobik, bilijar, teniski teren, stoni tenis, teren za košarku i odbojku na plaži, parking.

ISHRANA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).www.makryammos-hotel.gr

USLOVI I CENE


TIP

SMESTAJA
MAX
OSOBA
USLUGA
PO 
OSOBI
Min dana
TERMINI
01.05-31.05.
21.09.-13.10.
01.06.-30.06.
01.09.-20.09.
01.07.-31.08.
Superior 1/2 soba
2-3
PP
X
5
     
Deluxe 1/2 soba
2-3
 PP 
 X 
5
     
 Treca odrasla osoba ima 30% popusta; Jedno dete dete od 0-11,99 g. boravi gratis uz dve odrasle osobe. 
Za rezervacije I uplatu 50% do 31.01.-20% popusta. Za rezervacije I uplatu 50% od 01.02.-28.02. - 15% popusta. Za rezervacije I uplatu 50% od 01.03.-31.03.2018 -10% popusta.

 

Cene u tabeli izražene su u eurima, po osobi ili smeštajnoj jedinici po danu. 

PP (HB)– polupansion, ND (BB) – noćenje sa doručkom AI-sve uključeno

OPŠTI USLOVI ZA SVE HOTELE
Za sve hotele min. boravka je 5 dana.Cene iz tabela ne važe u periodu Uskrsa.
Potvrda rezervacije hotela dobija se najčešće odmah ili najkasnije u roku 48 sati po uplati.

USLOVI PLAĆANJA 
1. Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate a ostatak najkasnije 21 dana pre početka putovanja.
2. ODLOŽENO PLAĆANJE: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 21 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. novembra 2018. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 20 dana pre puta i primenjuje se prodajni kurs Komercijalne banke koji važi toga dana.
3.KREDIT BANKE: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: Komercijalna banka i Direktna banka. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.
4.KREDITNE I DEBITNE KARTICE: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste VISA KARTICA, DINA CARD,MASTER, MAESTRO. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.
5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije. 
6. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude. 
7. Uslovi plaćanja za RANE REZERVACIJE navedeni su u cenovniku za svaki hotel pojedinačno.

NAPOMENE

Boravišna taksa nije uključena u cenu.
Iznos boravišne takse: Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći; Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći; Hoteli 3* - 1,50 eur po sobi po noći; Hoteli 1 i 2* - 0.50 eur po sobi po noći

Menjanje rezervacije hotela naplacuje se 5 eur u dinarskoj protivvrednosti. 
Navedeni popusti za treću, četvrtu ... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (punoplative) osobe.
Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. 
U slučaju prebukiranosti hotela, Organizator ima pravo da putniku ponudi alternativni smeštaj najkasnije 5 dana od početka putovanja.
Zbog svetske ekonomske krize, moze doci do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga,za sta agencija ne moze da utice i snosi odgovornost.
Aranžmani po ovom cenovniku su individualni.
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz 
Broj telefona predstavnika će biti dostupan u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.

AUTOBUSKI I AVIO PREVOZ

Putnici mogu da koriste autobuski prevoz u organizaciji naše agencije za usputne hotele, pri čemu moraju da izaberu termine prema našim polascima za apartmanske grupe.
O terminima i uslovima za avio prevoz putnici se mogu informisati u agenciji.

Opise hotela putnik može dobiti u agenciji u vidu kataloga ili pogledati na našem web sajtu
Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije “Montesol travel “

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.