VENECIJA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

SEVERNA ITALIJA:Trst, Lido di Jesolo (Padova, Verona, Venecija)

View the embedded image gallery online at:
https://www.montesol.rs/venecija.html#sigFreeId8a52bb4545

SIGURAN POLAZAK !

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda u 21.00 h sa dogovorenog mesta ( biće poznato 2 dana pred put). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze.

2.dan TRST – PALMANOVA - LIDO DI JESOLO
Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Odlazak u veliki trgovački centar Palmanova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

3.dan LIDO DI JESOLO - PADOVA - VERONA - LIDO DI JESOLO
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno izlet za Padovu i Veronu. Odlazak za Padovu, u kojoj se nalazi stari univerzitet, kao i druga botanička bašta na svetu. Danas je to grad sa elitnom industrijom i veoma značajnim medicinskim institucijama. Zadržavanje na najvećem gradskom trgu i obilazak crkve San Antonio Apolinare. Nastavak puta za Veronu. Obilazak grada Romea i Julije: Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalidjeri, Romeova kuća i Julijin balkon. Slobodno vreme do 18.00 h. kada je predviđen povratak za Lido di Jesolo. Dolazak u hotel. Noćenje.

4.dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA
Doručak. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX-XVIII vek), Bazilike Sv. Marka sa mozaicima, Duždeve palate, Mosta uzdisaja, Mosta Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme do 17.00h. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak puta za Beograd sa usputnim pauzama radi odmora.

5.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

TERMINI   PUTOVANJA 
CENA ARANŽMANA
PROMO CENA
 
25.04 - 29.04.2019.       Uskrs
109 €
89 €  
01.05 -05.05..2019.      Prvi maj
109 €
/

 Promo cene važe za ograničen kapacitet smeštaja po turi.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase, visokopodni ili dabldeker / audio, video, klima/
- smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 noćenja/doručak 
/doručak - buffet slatko-slani, samoposluživanje/
- obilazak Venecije u pratnji vodiča - organizaciju i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- brodsku kartu i check point Punta Sabioni - Venecija - P.Sabioni....20 € , deca do 12g.- 15 €
- međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima UNIQA
- fakultativni izlet Verona /Padova /...25 € /deca 20 € / Min. za realizaciju fakultative je 25 osoba
- ulaznice za muzeje

- Doplata za 1/1 sobu 30 €. Deca do 12 god. u pratnji 2 odrasle osobe imaju popust 10 €.

Obezbeđen transfer iz Novog Sada uz doplatu 17 € (minimum 2 osobe).
Mogućnost transfera iz Užica, Čačka , Kragujevca , Jagodine.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u 2 mesečne rate nakon polaska 15-og u mesecu. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). Kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje se može izvršiti na 3 rate bez kamate.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

OPIS HOTELA
Hotel u Lidu di Jesolo je sa 3* . Sve sobe su opremljene: sopstvenim kupatilom, centralnom klimom i grejanjem, SAT TV, telefonom. HOTEL COLORADO 3* Lido di Jesolo, smešten je na samo 50 metara od obale mora u centralnom delu, u blizini Aqva parka. Sve sobe su klimatizovane, sadrže balkon, SAT TV, kupatilo ( TWC). Bežični internet je besplatan u zajedničkim prostorijama. Doručak na bazi švedskog stola. Sajt hotela: http://www.coloradojesolo.com/

Obroci: doručak – kontinentalni (slatko – slani)
Naziv hotela biće poznat 10 dana pre puta.


OPIS DESTINACIJA

LIDO DI JESOLO je primorski deo grada Jesolo. Nalazi se u severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizini Venecije. Dugačka peščana plaža i veliki broj hotela i vila, aquapark i mnogobrojni turistički sadržaji čine ovo mesto omiljenom letnjom destinacijom.
TRST je važan grad i luka u Italiji na istočnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Đulija.Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.

VENECIJA je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima“ – presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a.
VERONA je grad emocija, poprište čuvene Šekspirove tragedije „Romeo i Julija“, mesto gde se i danas pišu najlepša ljubavna pisma i najbolje romantične priče. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjovekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela.
PADOVA je najstariji Italijanski grad smešten između Venecije i Verone. Poznata je po velikom broju arhitektonskih bisera od kojih je najveći prelepa bazilika Svetog Antonija, u kojoj se i danas nalaze njegove relikvije i grob.

NAPOMENE

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Minimum za realizaciju aranžmana je 40 putnika.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti. Agencija poseduje polisu osiguranja DDOR-a na 300 000 eur , broj polise 300060458.

Program br. 2 od 08.01.2019. god.         UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MONTESOL TRAVEL

 

PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

 

 

VENECIJA ARANŽMANI

VENECIJA ARANŽMANI

VENECIJA ARANŽMANI
VENECIJA ARANŽMAN 2 NOĆI

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.