VRNJAČKA BANJA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

VRNJAČKA BANJA

 

Vrnjačka banja- najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji može se pohvaliti sa sedam termomineralnih izvora. Od tih sedam, četiri se koriste za banjske terapije i to : Topla voda, Snežnik, Jezero i Slatina. Po imenu, ostala tri izvora su Borjak, Beli izvor i Vrnjačko vrelo. Sa Tople vode i Vrnjačkog vrela, mineralna voda se flašira, a voda sa prvog izvora, nadaleko je poznata pod imenom „Voda Vrnjci“. Topla voda je najduže korišćen izvor Vrnjačke Banje, s obzirom na to da je njegova voda, ljude lečila još u antičko vreme. Voda ovog izvora, specifična je i po svojoj temperaturi, koja je identična temperaturi ljudskog tela, što izvor svrstava u homeoterme. Sa druge strane, vode izvora Snežnik, Jezero i Slatina spadaju u hladne mineralne vode, te ove vode pripadaju grupi alkalnih i zemno – alkalnih akrotopega.

HOTELI KOJI SU U PONUDI: HTL SLATINA 4*, HTL FONTANA 4*, HTL DANICA,  HTL ZEPTER 4*, HTL SOLARIS RESORTS 4*,

CENE NA UPIT !

REZERVACIJA I PLAĆANJE: Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% od vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 7 dana pre započinjanja usluge. Rezervacije se rade na upit.

OPIS HOTELA I USLOVI:

Hotel Slatina 4* - je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji, koji od 2020. godine posluje u okviru lanca A HOTELI. Okružen je prelepim zelenilom, a posebno omiljen među gostima sa decom. Boravkom u hotelu Slatina osetićete novi šarm i lepotu Vrnjačke banje.Hotel raspolaže sa standard, superior, lux sobama i apartmanima. Ima zatvoreni bazen sa slanom vodom i dva otvorena bazena - dečiji i za odrasle, finsku i infrared saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, tepidarijum.
Doplata za decu 7-11,99 godina iznosi 1.882,00 dinara za uslugu noćenja sa doručkom i 2.235,00 dinara za uslugu polupansiona. Deca do 6,99 godina borave gratis. Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 130,00 dinara, za decu od 7-14,99 godina iznosi 65 dinara dnevno, a deca do 6,99 godina ne plaćaju.

Hotel Fontana 4* - je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode, odmah do parka i do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade. Hotel je kompletno renoviran 2019. godine i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Hotel ima rekreativni, hidromasažni i dečji zatvoreni bazen. Deca do 7 godina – GRATIS, ukoliko koriste zajednički ležaj. Deca od 7-12 godina ostvaruju popust 50% na date cene. Boravišna taksa i osiguranje nije uračunata u navedene cene, a iznosi 130 dinara po osobi dnevno. Mogućnost korišćenja vaučera Republike Srbije.

Hotel Danica 2* - se nalazi u mirnom delu Vrnjačke banje, iznad Lipovačke reke, na 300m od „Belog izvora“ i 850 od centra banje. Hotel rapolaže sa 12 dvokrevetnih, 4 superior, 3 delux sobe, 2 penthaus apartmana, 4 porodične sobe. Sobe imaju sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, AC, telefon, bečićni internet, centralno grejanje. Parking, WiFi, upotreba fitnes sale i sale za rekreaciju za goste hotela u besplatni. Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 130,00 dinara, za decu od 7-14,99 godina iznosi 65 dinara dnevno, a deca do 6,99 godina ne plaćaju. Mogućnost korišćenja vaučera Republike Srbije.

Hotel Zepter 4*- Na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta Promenada se nalazi velelepni Zepter hotel, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana. Zepter hotel raspolaže sa 96 Lux soba, 18 Deluxe soba i 4 Deluxe apartmana. Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je zatvoreni bazen (u potpunosti renoviran) sa termalnom-mineralnom vodom. Gostima je na raspolaganju i đakuzi, te sopstvena bašta sa aperitiv barom, otvorena u letnjem periodu, kao i potpuno nova i moderno opremljena teretana i sauna.
Napomene: Deca 3-10 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju popust 50% od cene noćenja sa doruckom, jedno dete do 10 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30% od cene noćenja sa doručkom. Deca od 10-15 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju popust 30% od cene noćenja sa doručkom. Jedno dete od 10-15 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30% od cene noćenja sa doručkom. Boravišna taksa i osiguranje iznose 135,00 dinara po osobi, dnevno.

Hotel Solaris 4* - je jedinstveni wellness i spa resort u regionu. Hotel poseduje 91 komfornu smeštajnu jedinicu, apartmane veličine 45 m2 , na raspolaganju su i penthouse apartmani, lobby bar, dva restorana, dva otvorena bazena (od kojih je jedan bio-design, a drugi sa tropskim barom u vodi), i zatvoreni bazen sa slanom vodom, 100 natkrivenih parking mesta, wellness centar koji se prostire na 1.000 m2 , kongresnu salu do 200 sedećih mesta koja je opremljena najsavremenijom opremom (po potrebi deljiva na dve celine) i igraonicu sa dva stručna animatora koji će vašoj deci boravak u našem hotelu učiniti nezaboravnim. Korišćenje dva otvorena bazena je besplatno kao i WiFi i parking prostor. Boravišna taksa i osiguranje iznose 135,00 dinara po osobi, dnevno.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman je rađen na bazi individualnih polazaka u navedenim terminima (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana te se isti ne može otkazati od strane Organizatora putovanja).
Agencija poseduje polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO na 350 000 eur , broj polise 470000040755. Licenca OTP 75/2020 kategorije A35
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL“

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.